kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
  » Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Teknoloji
    Otomobil
    Sinema
    Hobi
    Çizerler
Günaydın
ATV
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Marketçiye eş dayanmıyor
Yine döversem her şeyim senin

Marketçi, boşamaya kalktığı eşiyle dayak sözleşmesi yapmış

İlk eşini öldürmekle suçlanıp beraat eden, ikinci eşinden boşanan ünlü marketçi Ergün Karabatak, 3. eşine de "Beni iflasın eşine getirdi" diye boşanma davası açtı.
Billur Karabatak ise "Bir yıl önce benden boşanmamak için taahhütname imzalamıştı. Beni oyuna getirdi" dedi.

İşte sözleşme

Billur'un başına vurulmayacak, dayak atılmayacak.
Yine Billur eve veya odaya kilitlenmeyecek.
Billur'a veya ailesine küfür edilmeyecek.
Boşanma olursa Billur'a ev alınacak 400 milyar ödenecek.


***

Marketçiye eş dayanmıyor

İlk eşini öldürdüğü gerekçesiyle 5 ay hapis yatan, ikinci eşini ise hırsızlıkla suçlayarak boşanan Ergün Karabatak, 3'üncü eşinden de boşanmak için mahkemeye başvurdu. Eşinin geçtiğimiz yıllarda da kendisiyle boşanmak istediğini belirten Billur Karabatak ise şiddet uyguladığını iddia ettiği Ergün Karabatak'ın, kendisini ölümle tehdit ettiğini söyledi.

Green marketler zincirinin ortaklarından Ergün Karabatak'a eş dayanmıyor. Karabatak, şimdi de üçüncü eşinden boşanmak için mahkemeye başvurdu. Ergün Karabatak'ın sırlarla dolu evliliklerinin öyküsü, ilk eşinin 'faili meçhul' bir cinayete kurban gittiği 1994 yılına dayanıyor. 2 çocuğunun annesi olan ilk eşini öldürmekle suçlanan Karabatak, ömür boyu hapis cezası talebiyle yargılandı. 5 ay hapis yattı. Bakırköy 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde 30 yıl hapse mahkum edildi. Ancak Yargıtay kararı delil yetersizliğinden bozdu. İlk mahkeme de davada ısrar etmedi Karabatak, hâlâ aydınlatılamayan bu cinayetin ardından serbest kaldıktan sonra sonra bir evlilik daha yaptı. İkinci eşini de baba evine geri gönderen Karabatak, evdeki tüm altın ve özel eşyalarını saklayıp polis çağırarak eşini hırsızlıkla suçladı. Karabatak'ın eşi de suçlu durumuna düşmemek için boşanmayı kabul etti. Karabatak, 1999 yılında 3. evliliğini yıl henüz 19 yaşında olan Billur Karabatak'la yaptı.

"DAYAKTAN RAPOR ALDIM"
Ancak aradan bir süre geçtikten sonra Ergün Karabatak'ın kendisine şiddet uygulamaya başladığını anlatan Billur Karabatak, sözlerini şöyle sürdürdü: "İlk eşinin trafik kazasında öldüğünü söylemişti. Ancak evliliğimizin 75'inci gününde bir gazete haberinde bu konuyla ilgili Ergün'e yapılmış suçlamayı ve hapis yattığını öğrendim. O günden sonra dayağa başladı. Üzerimdeki pantolondan dolayı bana dayak attı. 10 günlük rapor aldım. Ondan sonra sürekli tehditler başladı. Birinci eşinde benzinciden iki tane yalancı tanık bularak beraat ettiğini, ikinci eşine komplolar düzenlediğini, bunları bana da yapabileceğini söylemeye başladı."
Billur Hanım, sürekli hale gelen şiddet olaylarından sonra mahkemeye başvurarak eşinden boşanmak istediğini belirttiğini ancak Ergün Karabatak'ın, araya aracılar koyup boşanmaktan vazgeçirdiğini söyledi. Billur Hanım, eşinin kendisine "Eşim Billur Hanım'a Taahhütlerimdir" başlıklı vaatler listesi verdiğini de kaydetti.

SÖZ VERDİĞİ EVİ ALDI AMA...
Eşinin taahhütleri gereği Florya'da Billur Hanım'a bir ev alma girişimi ise tartışmaya yeni bir boyut ekledi. Ergün Karabatak, eşi Billur Hanım'ı "Söz verdiğim evi aldım" diyerek tabu dairesine götürdü. Billur Hanım, Florya'da bir ev sahibi olduğunu düşünürken, eşinin kendisinden sakladığı gerçeği bir kavga sırasında öğrendi. Billur Karabatak, tapu dairesinde kendisini daire sahibi yapacak imzayı atarken aynı zamanda gayrımenkul üzerine 200 milyar lira ipotek koyduran belgeyi de imzalamıştı. Alacaklı ise eşinin başında bulunduğu Ergüner Tüketim Maddeleri ve Ticaret Limited Şirketi idi. Billur Karabatak, bunun üzerine evi terketti ve eşi hakkında şikayette bulundu. Şikayet üzerine Ergün Karabatak hakkında "aile efradına suimuamele" suçundan dava açıldı. Ergün Karabatak ise eşinden boşanmak üzere mahkemeye başvurdu. Karabatak, tıpkı ikinci eşine yaptığı gibi üçüncü eşi Billur Karabatak'ı da "Evde olmadığı bir zamanda ziynet eşyalarını alarak gitmekle" suçladı. Ergün Karabatak, eşinin karşılayamayacağı maddi istekleri nedeniyle iflasın eşiğine geldiğini de iddia etti.

400 MİLYAR TAZMİNAT İSTİYOR
Billur Karabatak ise mahkemeden 5 milyar tedbir nafakası, 400 milyar tazminat istedi. Bakırköy 4. Aile Mahkemesi, aylık 1.5 milyar nafakaya hükmetti. Ergün Karabatak ödeme güçlüğü içerisinde olduğunu belirterek davadan vazgeçse de daha sonra Çatalca Aile Mahkemesi'ne başvurarak boşanma isteğini yineledi.

Atilla DİŞBUDAK - MERKEZ

DİĞER GÜNDEM HABERLERİ
 Türkiye'ye AB üyeliği desteği
 Mevlüt, 20 gün sonra hayata veda edebilir
 Şekerden kurtuluşunu revani yiyerek kutladı
 'Trilyonları nakleden polise bu maaş az'
 İşkenceye bahane yok
MEHMET TEZKAN
Deprem Dede'yi görünce neden kuzu gibi oldular?
Bu pazar...
EMRE AKÖZ
Baltayı taşa vuranlar
İlker Sarıer, Hürriyet yazarı...
UMUR TALU
'İslamcı' Powell'ın kirli ordusu
ABD Dışişleri...
Kamyon İtirafı!
Savaştan önce "Irak'ta biyolojik silah üretilen mobil laboratuvarlar...
Amerika'da 'Sibel depremi'
11 Eylül saldırılarını soruşturan komisyona eski FBI tercümanı Sibel...
Golse gol, Futbolsa futbol
Golse gol, Futbolsa futbol
50. saniyede geriye düşen F.Bahçe, Serhat (2), Tuncay ve Hooijdonk'la...
 
    Ana Sayfa | Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon
Spor | Hava Durumu | Sarı Sayfalar | Günaydın | Bizimcity | Kapak Güzeli | Astroloji | ON Magazin | Sağlık | Cumartesi | Aktüel Pazar | Teknoloji | Otomobil |Sinema | Hobi | Çizerler
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.