kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
  » Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Teknoloji
    Otomobil
    Sinema
    Hobi
    Çizerler
Günaydın
ATV
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Günün İçinden
Günün İçinden

A.Gücü'nde bir yıldız!
A.GÜCÜ'NÜN dün akşamki idmanına ünlü sanatçı Yılmaz Erdoğan da katıldı. Erdoğan, çalışma öncesi futbolcularla şakalaşırken, antrenmanda da başarılı hareketleriyle dikkati çekti. Teknik Direktör Rıza Çalımbay, Yılmaz Erdoğan'ın takımla birlikte çalışmaya katılmasını esprili bir şekilde değerlendirerek, ''Kendisi santrfor oynuyor. Takımla birlikte çalışmak istedi. Zaten iyi bir futbolcu. Yönetim de beğenirse takımda kalacak'' diye konuştu.

Trabzon'da Fatih ve Gökdeniz atağı
LİGDE
zirve mücadelesi veren Trabzonspor, gelecek yıl için çalışmalara da başladı. Bordo- mavili yönetim iç transferde Gökdeniz ve Fatih için girişimlerini yoğunlaştırdı. Yönetici Şener Yavuz, iki oyuncuyla sözleşme yenilemeye çalıştıklarını belirtirken, gelecek sezon kadroyu 4-5 oyuncuyla takviye edeceklerini de belirtti. Üst üste alınan başarılı sonuçların ardından taraftarın ilgisi de arttı. Hafta sonundaki Malatya-Trabzon maçı öncesi Malatya uçağı doldu.

Ok hedefi şaşırdı
ANKARA
okçuluk takımının geçtiğimiz Pazar günü yaptığı 70 metre antrenman atışları sırasında, inanılması güç bir kaza meydana geldi. İdmanda atışlarını tamamlayan Cem Balcı, sol taraftan nişangahlara doğru yürümeye başladı. Ancak, bu sırada milli sporcu Hakan Budak'ın yayında meydana gelen arıza sonucu, bir ok hedeften şaşarak Cem Balcı'ya isabet etti. Sporcunun kafatasına giren ok, alnından 12 santimetre dışarı çıktı. Balcı, kaldırıldığı hastanede operasyona alındı ve hayati tehlikeyi büyük ölçüde atlattı.

Arçelik-Ziraat
VOLEYBOL Erkekler Ligi'ne bugün devam edilecek. Burhan Felek Salonu'nda Arçelik ile Ziraat Bankası (16.00) oynarken, Ankara'da SSK-Tokat Plevne (14.00), Halkbank- Polis Akademisi (16.00), ETOKİ-V.G.Sigorta (19.00), Rize'de Fındıklı-G.Saray (16.00), İzmir'de Arkas S.J.-F.Bahçe (16.00), Balıkesir'de DSİ-İstanbul B.Ş. (15.00), Ereğli'de Erdemir-Bursa Emniyet (17.00) karşılaşacaklar.

Fener'e 2 milyar
PFDK,
dün yaptığı toplantıda F.Bahçe'ye G.Birliği maçındaki olaylar nedeniyle 2 milyar lira ceza verdi. Beşiktaş da Elazığ maçındaki olaylar yüzünden 1 milyar lira ödeyecek.

Gençler Çizme'yi aştı
B GENÇ Milli Futbol Takımı, Polonya'da gerçekleştirilen Avrupa Şampiyonası 2. tur elemelerinde grubundaki ilk maçında İtalya'yı 3-1 yendi. Genç millilerin gollerini Cafercan Aksu (2) ve Mülayim Erdem attı. Gruptaki diğer maçta ise Sırbistan-Karadağ, Polonya'yı 4-3 yendi. Grup birincisi olacak takım 4-15 Mayıs'ta Fransa'da yapılacak finallere gitme hakkını kazanacak.

Efes-Pau Orthez
EFES Pilsen, Euroleague Top 16 E Grubu'ndaki 4. maçında bugün Fransa'nın Pau Orthez takımını ağırlıyor. Abdi İpekçi Spor Salonu'ndaki mücadele saat 19.40'ta başlayacak. Maç, Sky Türk'ten naklen yayınlanacak.

Elazığspor'da öfke
ELAZIĞ'DA 2-1 kaybedilen A.Gücü maçından sonra isyan var. Basın Sözcüsü Aziz Dinç, aleyhlerine verilen penaltı kararının yanlış olduğunu iddia ederken, "Yenilgimizin nedeni hakemin yanlış kararlarıydı. Maçı hakem değil, Cemal Aydın yönetti. Ayrıca A.Gücü'nde Ergün'ün Adana'dan alınırken sarı kartı vardı ve 1 maç ceza alması gerekiyordu. Bunu federasyona ilettik" dedi.

Gençler en iyisi
HAFTA sonunda sahasında G.Birliği ile karşılaşacak olan Rize, hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik direktör Yılmaz Vural, G.Birliği'nin perşembe günü UEFA Kupası karşılaşması oynadıktan sonra Rize'ye geleceğini belirterek, "Ama kolay bir maç olacak diye düşünürsek yanarız. Karşımızda Türkiye'nin en iyi takımı olacak" dedi.

Kocaeli'de istifa
İKİNCİ Lig A Kategorisi'nde mücadele eden Kocaelispor'un teknik direktörü Erhan Arslan, istifa etti. Arslan bazı yöneticilerin kendisini ve takımını yalnız bıraktıklarını belirterek, "Bir hedefe gidiliyorsa camia olarak gidilir, biz Don Kişot değiliz" ifadesini kullandı.

Beşiktaş kaybetti

BAYANLAR Birinci Voleybol Ligi'nde Yeşilyurt, Beşiktaş'ı 3-2 yendi. Yeşilyurt Spor Salonu'ndaki karşılaşmanın setleri (19-25, 25-16, 25-22, 18-25, 15-10) sonuçlandı.

Malatya 'Kongre' dedi
MALATYASPOR
Kulübü Yönetim Kurulu, olağanüstü kongre kararı aldı. Malatyaspor Kulübü Başkanı Hikmet Tanrıverdi, yaptığı açıklamada 8 Mayıs'ta olağanüstü kongre yapma kararı aldıklarını, ayrıca, Yönetim Kurulu'ndaki üye sayısını 29'dan 15'e düşürmeyi planladıklarını söyledi.
DİĞER SPOR HABERLERİ
 Yabancı risk olur
 Şampiyona müjde
 Onlar yanlış yaptı
 Para kavgası
 İkisi de 'Evet' dedi
 Alex'i alacağız
 Garanti yoktur
 Besiktas sinir küpü!
 Greko Devrimi
 Tam bir komedi
 Gönlünde F.Bahçe var
 Atina Günlüğü
 Uğurlar olsun
 Valencia maçına 2.03'lük hakem
 Büyük Usta 'ders' verdi
 Yardımcı hoca için 3 aday var
 Fransa da olabilir
 Hagi'nin yardımcısı Büyük Metin' oldu
 Beşiktaş Günlüğü
 Milan&Porto çok avantajlı
MERT AYDIN
Minderin sultanları
Son dönemde güreş çok tartışıldı...
ALTAN TANRIKULU
Daum ne yapıyor ?
Bursa maçı sonrası Fenerbahçe'yle...
Erdoğan: Özgürlükleri biz genişleteceğiz
Erdoğan: Özgürlükleri biz genişleteceğiz
Başbakan Tayyip Erdoğan partisinin Adıyaman mitinginde...
Belediye başkanları yandı
Hükümetin hazırladığı yasa tasarısı kaçak konutlardan belediye...
Cellat Aramızda
Cellat Aramızda
Almanya'nın Augsburg kentinde kıskançlık krizine kapılarak ayrı...
'Suç şov'a son
'Suç şov'a son
Emniyet, AB'ye uyum kapsamında olay yeri tatbikatlarını...
Ucuz atlatmış
Ucuz atlatmış
Her fırsatta adımızı dünyaya duyuran ünlü modacımız Atıl...
İşte Rachel'in çamaşırları
İşte Rachel'in çamaşırları
Ünlü model Rachel Hunter, Ultimo iç çamaşırı firmasının 2004...
 
    Ana Sayfa | Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon
Spor | Hava Durumu | Sarı Sayfalar | Günaydın | Bizimcity | Kapak Güzeli | Astroloji | ON Magazin | Sağlık | Cumartesi | Aktüel Pazar | Teknoloji | Otomobil |Sinema | Hobi | Çizerler
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.