kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
  » Aktüel Pazar
    Sinema
    Çizerler
    Teknoloji
Günaydın
ON
Google
Google Arama
ATV
 
Kebabın en lezzetlisi nerede yenir?
Kebabın en lezzetlisi nerede yenir?
Kebap Urfa, Gaziantep ve Adana'da mı yenir, yoksa İstanbul'da mı? Sabah Gazetesi yazarlarından Emre Aköz'ün bir Urfa gezisi üzerine kebabın iyisinin İstanbul'da olduğunu söylemesi, kebap konusunda harareti giderek artan bir tartışmayı başlattı. Geçtiğimiz hafta Şanlıurfa'da seçim...devamı
Caddenin değişmeyen adresi
Caddenin değişmeyen adresi
Bağdat caddesinin klasiklerinden Carpe Diem Cafe-Bar ve Restaurant olarak hizmet veriyor. Karşı yakanın yıllardır değişmez buluşma adresi olan mekanda, bahar ve yaz aylarında dışarıda hem yemek yeyip hem de cadde keyfini yaşabilirsiniz. Carpediem İtalyan ve Fransız yemeklerinin yanısıra,...devamı
Hayatınıza keyif ve tat geliyor
Hayatınıza keyif ve tat geliyor
Passage Markiz iki farklı yeniliğe imza atıyor. Biri lezzetli çikolatalar önerirken, diğeri keyifli bir alışveriş imkanı sunuyor. İsviçre'de üretilen Mon Markiz çikolataları, tatlı dünyasına yepyeni bir heyecan getiriyor. 41 değişik lezzetteki çikolatalar pralin, truffe, dev truffe,...devamı
Masamızda İtalyan şarap dünyasından bir asil var
Masamızda İtalyan şarap dünyasından bir asil var
Michel Rolland'ı tanıyor musunuz? Onun "guru", "dahi", "sanatçı" veya "sihirbaz" olduğunu söyleyenler var. Bir şarap danışmanı olarak ününe bakınca, belki de tüm bu sıfatları taşımalı. Gazetelerde seri yazı istenmez. Devamı haftaya lafından kaçınılır. Ne diye? Çünkü araya giren süre,...devamı
Yemeklerimizin gizli mesajı
Yemeklerimizin gizli mesajı
İyi bir yemeğin sadece tadının iyi olması yeterli değil. Onun ortama uygunluğu, doğru biçimde sunulması da en az lezzeti kadar önem taşır. Yemekle ilgili gizli şifreler bilinmezse, hata yapmak kaçınılmaz. Bir çöpçatan programı var, radyolarımızdan birinde. Görücüye çıkan hanım kızlarımız...devamı
Kursiyerleri devrede
Kursiyerleri devrede
Bu işin meraklıları giderek daha fazla kakao oranı yüksek çikolatadan söz ediyor ya. Onun da bir sınırı var. Kakao oranı yüzde 85'i aştığında, acılık artık onu yenilemez hale sokuyor. Buna karşı yüzde 70'le başlayan ideal bir aralık. Her iddialı isim o aralığa...devamı
    Aktüel Pazar Yazarlar
    Güncel
    Hobi
    Röportaj
  » Gurme
    İyi Yaşa
AHMET ÖRS
İskoç bisküvisine rakip Beypazarı Kuru'su
"Kuru" diye...
Seçimlerin galibi şimdiden belli
Seçimlerin galibi şimdiden belli
Armageddon, Averted: The Soviet Collapse adlı kitabın yazarı,...
Usta ve çırak
Usta ve çırak
Geçen hafta, kırk yıllık dostum Oğuz Aral'ın Ebru Çapa'yı...
 
    Ana Sayfa | Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Hava Durumu Spor | Günaydın | Televizyon | Astroloji | Magazin | Sağlık | Bizim City

   
    Copyright © 2003 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.