kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
  » Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Yaşama Dair
    Sinema
    Hobi
    Çizerler
Bizimcity
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Ajanda
Ajanda

Sabri Berkel'in desen sergisinden "Kansız Nigar" adlı oyuna, Creamer ve Stephan K.'nın konserinden itiraf.com'un partisine kadar İstanbul'da bu hafta görülecek çok şey var
SERGİ
İnsan bedenine farklı bir yaklaşım Erdinç Ünlü'nün "Bedene İnatçı Yaklaşımlar" adlı kişisel resim sergisi, 2-18 Mart tarihleri arasında "A Sanat Nişantaşı Kültür Merkezi"nde sanatseverlerin ziyaretine açık. Sağlam tekniği olan bir figür ressamı olan ve günümüzdeki yapay ve zorlama üslup arayışlarına karşı duran Erdinç'in son sergisinde "beden" resimleri yer alıyor. Sanatçı resimlerinde klasik estetik anlayışlarıyla, çağdaş pentür normlarını bir arada kullandığını ve tema olarak da insan bedenlerini seçtiğini belirtiyor.
Tel: (0212) 234 73 74

MEKAN

"Mahalle cafe'si" yeniden yaşatılıyor Etiler Sanatçılar Parkı içinde açılan Sanat Cafe, "mahalle cafe'si" anlayışıyla büyük ilgi görüyor. Haftanın her günü açık olan mekanda, sabahları "köy kahvaltısı" yapmak, öğlenleri set mönü yemek, akşamları "a la carte" yemek yiyip, dans edip, içki içmek mümkün. Cuma akşamları "Kulis Geceleri"nde Türk Eğitim Vakfı'nın Türk Sanat Müziği Yarışması'nın birincisi İlter Burak sahne alıyor. Cumartesi akşamları ise Akdeniz müziği dinlemek mümkün.
Tel: (0212) 358 54 60

SERGİ

Enerjik ve rengarenk efsanevi karakterler Ressam ve caz sanatçısı Ayşegül Yeşilnil'in resimleri 26 Mart'a kadar "İzmir-Sanat"ta sergileniyor. Türkiye'de, ressam ve caz yorumcusu olarak, profesyonel yaşamını sürdüren "tek sanatçı" olan Yeşilnil, enerjik ve rengarenk tablolarını sanatseverlere sunuyor. Sanatçının masal-mitoloji-efsane üçlemesiyle oluşturduğu koleksiyonda, Şahmeran'dan deniz kızlarına, kanatlı aslan kadınlardan Zümrüt-ü Anka'ya pek çok karakter ele alınıyor.
Tel: (0232) 483 63 34

KONSER

Elektronik müziğin dahi ikilisi İstanbul'da FG Clubbing, elektronik dans müziğinin dahi ikilisi sayılan John Creamer ve Stephan K'yı konuk ediyor. Türkiye'de ilk kez birlikte sahne alacak ikili, son iki yılda house müzik adına büyük başarılara imza attı. John Creamer ve Stephan K'nın kendi prodüksiyonları da en az remix çalışmaları kadar başarılı oldu. Club Republic'te bu gece 23.00'den itibaren gerçekleşecek olan etkinlikte FG'den Procombo da performans gösterecek.
Tel: (0212) 297 73 93

PARTİ

80'lerin gücü adına Müzikotek, EMI Music ve www.itiraf.com işbirliğiyle bir albüm piyasaya çıkıyor. "itiraf.com Sunar: 80'lerin Gücü Adına" adlı albümde itiraf.com'un çoğu 80'lerin müzikleriyle büyüyen takipçileri için özel olarak seçilmiş 18 hit parça bulunuyor. 1 Mart'ta piyasaya çıkacak albüm, 3 Mart'ta Babylon'da gerçekleştirilecek bir partiyle tanıtılacak.
Tel: (0212) 243 45 27

TİYATRO

Kansız Nigar sahnede Metin Zakoğlu'nun yazıp yönettiği "Kansız Nigar" Cevdet Kudret'in "Kanlı Nigar"ına göndermeler yapan alaturka bir müzikal. Suadiye'de gökdelenlerin arasında sıkışıp kalmış eski bir konakta geçen hikayede stand-up yapan Mırç Ali ile güzel Afet arasında yaşanan komik aşkı konu ediniyor. Oyun bu akşam Galleria Tiyatrosu'nda sahnelenecek.

SERGİ
Berkel Usta'dan desen çalışmaları Sabri Berkel çeşitli dönemlerde yaptığı 48 desen çalışmasını Z&D Art Gallery'de sergiliyor. 31 Mart'a kadar devam edecek olan sergide, sanatçının ayrıntıcılığı ve mükemmeliyetçiliği dikkat çekiyor.
Tel: (0212) 236 73 80

FUAR

Bu fuarda anneler buluşuyor Bu yıl on üçüncüsü düzenlenecek olan "Anneler Bebekler Çocuklar -1 +12 Yaş Ürünleri Fuarı" 4-7 Mart tarihleri arasında Hilton Oteli Fuar&Kongre Merkezi'nde gerçekleştiriliyor. Tüm sağlık sektörünü bir araya getiren fuarda perakende satışlar ve anneleri bilgilendirecek paneller de yapılacak.
Tel: (0212) 216 37 43
DİĞER GÜNCEL HABERLERİ
 Cihan Ünal'ın aşık kızı
 Dedelerimizi arıyoruz
 Robert de Niro olmak çok kolay
 Fener'in basketçi kızları atakta
 Ajanda
 8 Mart kadınlar için özel bir gün olacak
 Engellilere özel taksi hizmeti
 Amerika'da bir Türk hakem
 Zorla baba olunmaz
 Bu köpekler sınav şampiyonu
 Dünyanın dört bir yanından belgeseller
 Havalı şehir bebekleri
 Sevişmek için en güzel bahane
 Başka türlü bir aşk gazetecilik
 Bu mağazada para değil sevgi geçiyor
 Oscar için çirkinleşiyorlar
 Yeni evliler gözetleniyor
 Göklerden gönüle müzik
 Kitaptan Satırlar
    Cumartesi Yazarlar
  » Güncel
    Yaşama Dair
    Sinema
    Gurme
Bu yaz rengarenk takılar var
Bu yaz rengarenk takılar var
Bu yıl 700 firmanın katılacağı İstanbul Kuyum Fuarı'ndaki...
İyi bir evlilikte kalite önemlidir
İyi bir evlilikte kalite önemlidir
Çiftler hangi koşullar altında bir araya gelirse gelsin önemli olan...
Halkın bağrından gelen kendine özgü bir film
Bir tür etnik belgesel, bir kültürel araştırma, halkın içine dalıp,...
Cep telefonlarınız denize düşebilir
Fenerbahçe Pyramid Alışveriş Merkezi'nde, denizle burun buruna bir balık...
Aşçıların en temizi
Londra'da düzenlenen Dünya Aşçılar Şampiyonası'ndan pek çok ödülle dönen Türk...
 
    Ana Sayfa | Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon
Spor | Hava Durumu | Sarı Sayfalar | Günaydın | Bizimcity | Çizerler | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin Sağlık | Cumartesi | Aktüel Pazar | Yaşama Dair | Sinema | Hobi
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.