kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
  » Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Yaşama Dair
    Sinema
    Hobi
    Çizerler
Bizimcity
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Kadınların ve erkeklerin derdi aynı
Kadınların ve erkeklerin derdi aynı
Seks Fısıltıları

Kadınların ve erkeklerin derdi aynı

Şimdi adamlar düzgün kadın, kadınlar da düzgün adam bulamamaktan yakınıyor. Herhalde herkes ya yanlış yerlere bakıyor ya da yanlış biçimde görüyor.
Konu Aşk'sa galiba yazı yazacak yanlış insanlardan biriyim. Çünkü ben ilişki özürlüyüm.. İnanın bütün iyi niyetli başlangıçlarıma, sebatlı denemelerime rağmen bir ilişkiyi götüremiyorum. Ayrıca şansımdan mıdır, çok keyifli, enteresan başlangıçlar yapıyorum hep. Bu başlangıçlar ardından çok eğleniyoruz beraber.

Hatta "Hayatımda bu kadar gülmedim" gibi methiyeler bile yapıyorlar bana. İlişki (ya da adı her neyse) iyi gidiyor zannederken, ben tıkanıp kalıyorum. Adam bana batıyor. Galiba Edi ile Büdü olduk, diye geçiriyorum içimden ve o andan itibaren bırakılmak için elimden geleni yapıyorum... Sanırım bu hormonlarla ilgili! Geçen gün berberde kırılan saçlarıma tavsiyeyle yoğun bakım yaptırırken bir dergide kadınlardaki erkek testosteron hormonlarıyla ilgili bir şeyler okudum.

Bu araştırmaya göre yüksek düzeyde testosteron taşıyan kadınlar daha agresif, daha başarılı, daha az flörtçü, çok seks partnerine sahip ve evlenmeye daha az yatkın oluyormuş. Bu bilgide insanı inanılmaz rahatlatan bir şey vardı, insanın kendini garip hissetmesini önlüyordu. Ayrıca iyi ki böyleyim, yoksa evlilik takıntım falan olsa, (bir sürü kadının olduğu gibi) ne mutsuz olurdum!

Ama tüm bu rahatlığıma ve umursamaz tavrıma rağmen neden bilinmez, her tip bahtsız ya da sarsak olay hatta sarsak adam gelir beni bulur durmadan. Hatta arkadaşlarım "Hadi kızım yine mi?!" diye dinlerler bu olayları. Zaten son zamanlarda yaşanan, birçok arızalı ilişki bunun bir tek bana mahsus olmadığını, herkesin üç aşağı beş yukarı aynı dertlerden muzdarip olduğunu gösteriyor. Ne zaman 3-5 kadın bir araya gelse oturup adam bulunamadığından, bulunanların da ya evli ya gay olduğundan, hadi şanslısın bekar ve heteroseksüel buldun, onun da mutlaka bir arızası olduğundan yani ya ilişkide teklediğinden ya da biraz sorumluluk yüklediğinde ya da ilişki biraz ciddileştiğinde adamların hemen araziye uyum sağladığından yakınıp duruyor.

Ayrıca işin enteresanı erkekler de düzgün kadın bulamamaktan, kadınların inanılmaz numaracı, menfaatçi olduklarından yakınıyorlar. Şimdi adamlar düzgün kadın bulamıyor, kadınlar da düzgün adam bulamıyorsa dertli grup neden bir türlü çiftleşemiyor derseniz, emin olun bilmiyorum. Herhalde herkes yanlış yerlere bakıyor ya da yanlış biçimde bakıyor. Bakınırken ya da ümitsizce aranırken birçok enteresan olay yaşıyor.

Geçenlerde bu enteresan olaylardan birini bir kız arkadaşım yaşadı. Geçenlerde gittiği bir davette bir adam dikkatini çekmiş. Gerçi adamsızlıktan kolu bacağı olan, biraz da konuşabilen bütün erkekler dikkatimizi çekiyor ya neyse... Orada hasbıhal edilmiş, telefonlar alınıp verilmiş ve gece noktalanmış. Kız daha adamı arasam mı aramasam mı diye düşünürken adam kızı aramış ve yemeğe davet etmiş. Efendim bunlar yemeğe gitmişler, sonra yine yemeğe gitmişler.

E sonra nasıl, iyi mi, anlaşıyor musunuz, tabii o da önemli deyince kız daha tam olmadı dedi. "Aaaa bunun tamı yarımı mı var, nasıl yani??" deyince, dili çözüldü kızın; yemeklerin akabinde adamın evine gidiliyor, öpüş koklaş falan filan ama o iş olmuyormuş. Ama geçenlerde kızın sabırla çalışması sonucu yatak odasına geçilmiş ama abi-kardeş gibi. Birbirlerine sarılıp uyumuşlar. Ben tabii meraklı turşucu, nasıl yani olmuyor mu, adam şeyini emekli mi etmiş, yoksa zaten hep emekli miymiş gibi soruları ardı ardına yağdırdım.

Adam "Aramızda bayağı bir yaş farkı var. Acaba beni ilerde seks olmazsa aldatır mısın, aldatmaz mısın, onu deniyorum" diyormuş. Ben de kıza "Sen buna inadın mı yoksa çalışan ya da çalışmayan şeyiyle adam olsun da nasıl olursa olsun diye yutmuş gibi mi yapıyorsun?" dedim. Kem küm etti, herhalde adamsızlık başına vurmuş, vurmuş ki bunu bile yemiş gibi yapıyor. Vay kadınlar halimize!
DİĞER YAŞAMA DAİR HABERLERİ
 Bu yaz rengarenk takılar var
 İyi bir evlilikte kalite önemlidir
 Suni ilişkiler dönemi
 Erkek gibi ama çok seksi
 Kazakları çıkarmadan diyetinizi belirleyin
 Moda dünyasından Hollywood'a
 Aylin Sarıgül imajını değiştirdi
 Altının değeri yükseliyor
 Olumlu düşünebilmenin sırları
 Huzurun kitabını yazan Türk
 Film tadında 12 ayrı öykü
 Burnuyla lider çenesiyle zeki
 Zamanında canımı çok acıttılar
 Unutulmaz jönlerin muhteşem dönüşü
 Amerikan vizesi hikayesi
 Güzel eller için parafin bakımı
 Terracota üçlüsü
 Moda dünyası toz pembe
 Dalga arıyorlar
    Cumartesi Yazarlar
    Güncel
  » Yaşama Dair
    Sinema
    Gurme
AYŞEGÜL ALDİNÇ
Ortaya karışık
Gönülden merhabalar... Umarım...
KENAN ONUK
Cazda iki yeni albüm
41 kişilik St. Petersburg Filarmoni...
ŞAFAK KARAMAN
Dinler misin?
Masamın üstünde tüm hafta boyunca yine bir...
Halkın bağrından gelen kendine özgü bir film
Halkın bağrından gelen kendine özgü bir film
Bir tür etnik belgesel, bir kültürel araştırma, halkın içine dalıp,...
Cep telefonlarınız denize düşebilir
Fenerbahçe Pyramid Alışveriş Merkezi'nde, denizle burun buruna bir...
Aşçıların en temizi
Londra'da düzenlenen Dünya Aşçılar Şampiyonası'ndan pek çok ödülle...
Cihan Ünal'ın aşık kızı
Ünlü oyuncu Cihan Ünal'ın kızı Irmak Ünal ve Amerikalı damadı Taj, Hülya...
Dedelerimizi arıyoruz
Soyağacı oluşturmaya olan ilgi gün geçtikçe artıyor. İnsanların soyağacı...
 
    Ana Sayfa | Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon
Spor | Hava Durumu | Sarı Sayfalar | Günaydın | Bizimcity | Çizerler | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin Sağlık | Cumartesi | Aktüel Pazar | Yaşama Dair | Sinema | Hobi
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.