kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Sarı Sayfalar
    Ana Sayfa
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
  » Aktüel Pazar
    Yaşama Dair
    Sinema
    Hobi
    Çizerler
Bizimcity
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Bizim aramızda maraz çıkmaz
Melekler gibi anlaştılar

ATV'de yayınlanan "Melekler Adası" dizisinin iki oyuncusu Nurgül Yeşilçay ve Hande Ataizi yeni bir ikili yarattı.
Bizim aramızda maraz yok, çıkacağını da sanmıyoruz.
Nurgül'le kırmızı şarap içip kız muhabbeti yapıyoruz.
Hande'nin kariyeri adına yanlış kararlar verdiğini düşünüyorum.


***

Bizim aramızda maraz çıkmaz

Türkiye'nin en ünlü iki kadın oyuncusu Hande Ataizi ve Nurgül Yeşilçay "Melekler Adası" isimli diziyle bir araya geldi. Haklarında çıkan "anlaşamıyorlar" dedikodularına rağmen iki yıldız birlikte başka projelere de sıcak bakıyor
Melekler Adası dizisi daha başlamadan dedikoduları da beraberinde getirmişti. Dizinin iki kadın başrol oyuncularından biri Hande Ataizi, diğeri Nurgül Yeşilçay olunca basının ilgisi de kaçınılmaz oldu. Ancak haklarında çıkan haberler iki yıldızı da rahatsız etmiş olacak ki tüm söyleşi, aslında ne kadar da iyi anlaştıkları üzerinde döndü dolaştı. Röportaj için buluştuğumuzda iki oyuncu başbaşa vermiş yemek yiyip bol bol da kahkaha atıyorlardı. Aralarında hiç bir husumet olmadığı gibi aşırı bir birlik beraberlik görüntüsü vardı. Röportaj boyunca birbirlerinin söylediklerini bol bol onaylayan iki yıldız bu dizinin dışında birlikte oynayacakları pek çok projeye de sıcak bakıyorlar.

* Bir dizide iki ünlü kadının bir araya gelmesinden ne doğar?
Nurgül Yeşilçay:
Maraz doğar.

* Peki maraz doğdu mu?
N.Y:
Henüz doğmadı, doğacağını da sanmıyoruz.
Hande Ataizi: Biz Nurgül'le el sıkışmadan birbirimizi tanımadan bu haberler gündeme geldi, polemik oldu. Bunlar da normal. Dizinin içindeki iki kişiyi ya aşık edecekler ya da birbirlerine düşürecekler. N.Y: Bu haberler ikimizin de gözönünde olmasından çıkıyor. H.A: Ben bu çevrede aklına eseni yapan tek insandım. Hep beklenmeyen tepkileri veren, daha marjinal rollerde oynayan ben vardım. Şimdi kendimi Nurgül'e çok yakın buluyorum.

* Türkiye için bu çalışma bir ilk mi?
N.Y:
İlk olduğu bir gerçek. İnsanlar kafasında bir sürü şey yaratacak. Bazen Hande iyi diyecekler bazen de Nurgül iyi diyecekler. Mecburen bir karşılaştırmaya gidecekler.

* Hep başrol oynarken rol paylaşmak nasıl bir duygu?
H.A:
İki karakter de eşit dengede. Ayrıca önemli değil. N.Y: Bu bir ekip işi. H.A: Bence de ekip işi. O yüzden hepimiz üzerimize düşen görevi üstleniyoruz. Birbirimizi iyi anlıyoruz. Belki başka bir kişi olsaydı karşımızda farklı olabilirdi.

* Yine de iki kadının birleşmesinden zor bir sinerji çıktığı söylenir...
N.Y:
Onlarla uğraşsaydık bu durumda olmazdık zaten. Bu tür düşüncelerle ben uğraşmıyorum, Hande'nin de uğraştığını sanmıyorum. H.A: Genel olarak söylüyorum şimdiye kadar kimseye karşı bir kıskançlığım veya yarışım olmadı. Çünkü bugüne kadar örnek alacağım bir kadın star yoktu. Nurgül, Türkan Şoray'la çalıştı ama... N.Y: Artık projeler tek bir yıldız üzerine kurulmuyor. Tek kişi üzerine kurulan da hüsrana uğruyor. H.A: Hatta o diziler 3 bölümden fazla çekilmiyor.

* Neden para ile dedikodu çıktı?
N.Y:
Onu uygun görmüşlerdir. Yakında başka şeyler de çıkar.

* Birbiriniz hakkında ne düşünüyordunuz?
N.Y:
Oyunculuğunu çok beğeniyordum. H.A: Doğru söyle. N.Y: Allah belamı versin.Yani ben özellikle Hande'nin olmasını çok istedim. Ama yanlış kararlar verdiğini düşünüyordum. Özellikle kariyeri açısından çok iyi bir sanatçı olmasına rağ- men "İki Kere Kiki"yi niye sundu?

* Hande Ataizi'ni o programda izlerken ne düşünüyordunuz?
N.Y:
Çok izlemedim ama oyunculuğunu her zaman beğenmişimdir. H.A: Nurgül'ü "Asmalı Konak" sürecinde tanıdım. Ama onun bu kadar doğal beklemiyordum. Bana çok naturel, sıcak daha nasıl diyeyim? N.Y: Lavuk... H.A: Ya Nurgül, olduğu gibi bir insan gibi geldi bana ve kendime yakın hissettim. Oyunculuğunu ve duygu aktarımını çok sevdim. İyi bir oyuncu ile proje paylaşmak bir lüks.

* Yeni bir dizide oynama kararı almak zor oldu mu? Özellikle Asmalı Konak dizisinde oynayanlar bu yıl dizilerden uzak durdular.
N.Y:
Ben öyle düşünmüyorum. H.A: Hayatı boyunca Bahar karakteri benzeri bir şey oynasaydı hata olurdu. N.Y: Evet, daha ben kurtlarımı dökemedim. Türk halkı bağışlasın ama oynayasım var.

* Hep birbirinizi destekleyen cevaplar veriyorsunuz...
H.A:
Nurgül'de 6-7 yıl önceki hareketliliğimi ve enerjimi görüyorum. Aramızda 3 yaş fark var ama bu bile özellikle bu meslekte önemli bir fark. Son üç seneden beri yaşadığım tecrübelerden sonra hayatım daha sadeleşti. Nurgül benden daha heyecanlı. Daha çok eğlenmek, hep bir yerlere gitmek istiyor. N.Y: Partiye gitmiyor muyuz?

* Set dışında da görüşebilecek insanlar mısınız?
N.Y:
Şehir dışı çalışmalarında her zaman beraber olunca İstanbul'a gelindiğinde farklı şeyler, farklı yüzler görmek istiyorum. H.A: Kendimi insanlara karşı dizginleyip, üç adım geride durmak istesem de aynı frekansta biri olunca anlatıyorum. Nurgül'le de iki kız arkadaş neyi paylaşırsa onu paylaşıyoruz.

* Bursa'da vakit nasıl geçiyor?
N.Y:
Ben orada sistemi kurdum, bilgisayarda canavar öldürüyorum. H.A: Ben onun odasına gidiyorum biraz sohbet için. Sonra bir kadeh kırmızı şarap içip, kız muhabbetine başlıyoruz.

* Peki sizi birlikte çok severlerse başka projelerde olacak mı?
N.Y:
Biz onu da düşündük. Hatta programımızın adı da "Hande ve Nurgül'le gecenin ikizleri" olacak. H.A: Neden olmasın başka işler de yapabiliriz. Dernek ve vakıflarla ilgili projelerimiz var.

İki demli çay aşk yerine geçer
* Bu yıl bir sinema filmi projeniz var...
N.Y:
Bu yaz bir sinema filmi çekmek istiyorum. Şu anda seçme aşamasındayım. H.A: Sinema değil, tiyatro yapmak istiyorum. Seyirciyle daha bire bir olmak istiyorum. Belki birlikte tiyatro projesi bile yapabiliriz. N.Y: Tiyatro Türkiye'de çok sıkıcı. Artık tiyatroya kimse gelmiyor diyorlar da gelmezler tabii. Ben de gitmiyorum, çünkü çok sıkılıyorum. Herhalde böyle bir şeyi Cem Özer'le yapacağız.

* Sahi sizin bu diziyle birlikte Cem Özer'le birlikte olduğunuz söylendi. Doğru mu?
N.Y:
Senelerdir kendilerini tanırım. İyi arkadaşımdır. Bursa'daki çekimlerde kar fırtınasına yakalanınca kıpırdayamadık. Bizi de orada basketbolcu bir abimiz basket maçı izlemeye çağırdı. H.A: Niye açıklama yapıyorsun ki? N.Y: Lütfen anlatmak istiyorum. Çok eğlendik, eğlenmeye de devam edeceğim. H.A: Allahtan benim erkek arkadaşım var.

* Doğru sizin de evleneceğiniz söyleniyor...
H.A:
Bu erkek arkadaşımla aramdaki konu. Vegas düğünü yapmayacağıma göre haber veririm. N.Y: Bana aşkla ilgili hiç sorma. Ben de aşkı demli çayla bağdaştırıyorum. İki demli çay içerim aşkın verdiği kalp çarpıntısını verir.

Dilek Sancılı

DİĞER RÖPORTAJ HABERLERİ
 İdeallerim için bekledim
 Herkes bildiği işi yapsın ben iyi baklava yaparım
 Serdar'ın karşıma çıkması sanki ilahi düzenin bir parçası
 Buz pistlerinin Türk kraliçesi
 Kansere çok kızdım çünkü vaktimi çaldı
 Mektupları okurken çok ağladım
    Aktüel Pazar Yazarlar
    Güncel
    Hobi
  » Röportaj
    Gurme
    İyi Yaşa
Aerobikli, internetli, nargileli cami
Aerobikli, internetli, nargileli cami
Bu camide fitness yapabilir, nargile içebilir,...
Buradaki köpekler çok şanslı
Buradaki köpekler çok şanslı
Doğayı, Hayvanları Koruma, Yaşatma Derneği ve Adana Büyükşehir...
 
    Ana Sayfa | Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon
Spor | Hava Durumu | Sarı Sayfalar | Günaydın | Bizimcity | Çizerler | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin Sağlık | Cumartesi | Aktüel Pazar | Yaşama Dair | Sinema | Hobi
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.