kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
  » Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Ana Sayfa
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Yaşama Dair
    Sinema
    Hobi
Günaydın
ATV
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Eşini öldürdü, o da öldürüldü
Eşini öldürdü, o da öldürüldü

Gaziantep'te aynı gün cesetleri bulunan karı-koca cinayetlerinin sır perdesi çözülmeye çalışılıyor. İddialara göre 'pazarlamaya' çalıştığı eşini öldüren Mehmet Karlı, kayınbiraderleri tarafından infaz edildi.

GAZİANTEP'TE bir karıkoca birkaç saat arayla farklı mekanlarda öldürülünce çok ilginç bir polisiye olay ortaya çıktı. Cinayeti araştıran polis, karmaşık ilişkiler zinciriyle karşı karşıya kaldı. Cinayetlerle ilgili olarak öldürülen kadının 2 kardeşini gözaltına alan polis, olaya adı karışan 2 kişinin de peşine düştü.

İŞSİZ KALINCA HUZUR BOZULDU
Mehmet Karlı ile Asuman Karlı 6 yıl önce hayatlarını birleştirdiler. Karlı çiftinin Arzu ve Meltem isminde iki kız çocukları dünyaya geldi. Mutlu bir evlilikleri olan Karlı çiftinin mutlulukları geçen yıla kadar sürdü. Tornacılık yaparak geçimini sağlayan Mehmet Karlı, işsiz kalmıştı ve iş bulamıyordu. İşsiz kalmasıyla birlikte Karlı kumar oynamaya ve evdeki eşyaları satmaya başlamıştı. Bu gelişmeler Karlı Ailesi'nde sık sık huzursuzluğa neden oluyor ve karı-koca birbirleriyle kavga ediyordu.

ARKADAŞLARLA CİNAYET
Mehmet Karlı, önceki akşam yanında ismi "Adem" olarak bilinen arkadaşıyla birlikte evine geldi. Evde bir süre oturan Adem ve Mehmet Karlı daha sonra evden ayrıldı. Bir gün sonra 'Adem' olarak bilinen kişi, Mehmet Karlı ve yanındaki bir kişi ile birlikte sabah saat 06.30 sıralarında eve geldi. Eşini kötü yola teşvik ettiği belirtilen Mehmet Karlı ve iki arkadaşı genç kadınla tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Mehmet Karlı, tartıştığı eşini yatak odasına götürerek, kurşun yağmuruna tuttu.

KİLİS'TE BİR BAŞKA CESET
Olayın ardından evden uzaklaşan Mehmet Karlı ve yanındaki iki kişi kayıplara karıştı. Cinayet zanlısı olarak Mehmet Karlı'yı arayan polis bir süre sonra Karlı'nın cesedini Kilis'te yol kenarına atılmış olarak buldu. Olayı araştıran polisler, Asuman Karlı'nın iki kardeşini gözaltına alırken, olayla ilgili Mehmet Karlı'nın iki arkadaşını aramaya başladı. Polis Mehmet Karlı'nın eşini kötü yola teşvik etmek istediğini, kadının da buna karşı çıktığı için öldürülmüş olabileceğini, kaçan Mehmet Karlı'nın ise eşi Asuman'ın kardeşleri tarafından öldürülmüş olabileceği ihtimali üzerinde duruyor. Polis, Mehmet Karlı'nın iki arkadaşının yakalanması halinde olayın üzerindeki sis perdesinin kalkacağını belirtti.

ÇOCUKLAR GÖZETİM ALTINDA
Bu arada annesinin ölümüne şahit olan 5 yaşındaki Arzu ile 4 yaşındaki Meltem polis tarafından korumaya alındı. Psikolog nezaretinde Çocuk Polisi'nde ifadesine başvurulan Arzu Karlı, "Babam ve Adem Amca önceki gün gelip evde oturdular, annemle sohbet ettiler. Sonra gece evden gittiler. Bir gün sonra sabah erken gelmişler. Biz Meltem'le uyuyorduk, annem de yanımızda yatıyordu. Uyurken bağırma sesleri duyunca uyandık. Babam, Adem Amca ve tanımadığım bir kişi annemi döverek yatak odasına götürdü, orda da babam anneme ateş etti. Babam ve arkadaşları kendi aralarında bağırıp çağırmaya başladılar. Bu sırada babamın ismini bilmediğim arkadaşı bana (evi dağıt, gelen olursa da uyuyorduk, bilmiyoruz) dersin diyerek evden ayrıldılar" dedi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma geniş çaplı sürüyor.

Asuman Karlı

DİĞER GÜNDEM HABERLERİ
 Töre kurşunu iki taksitte vurdu
 ABD raporunda Sezer'e eleştiri
 Müzakere yolunda ilk önemli adım
 KKTC'de, seçim vatandaşları iptal edildi
 'Türkiye'nin 40 yıldır tam üyelik perspektifi var'
 Lodos ve sağanak yağış geliyor
 Semih Balcıoğlunun not defterinden
MEHMET TEZKAN
Kargaşanın nedeni üyelik sistemi..
Hemen hemen her...
EMRE AKÖZ
Pırasayı sevmeyen bu yazıyı okusun!..
Benİm baba tarafım...
UMUR TALU
Bush'un parasıyla demokratlık (2)
Dün, "Büyük...
MUHARREM SARIKAYA
İnsan haklarına jandarma katkısı
Türkiye'nin, 1980'den...
PKK'yı terör örgütü listesine alın
Dışişleri Bakanı Abdullah Gül, 3 günlük resmi Rusya ziyaretini...
Blair'e "çifte bela"
İngiltere lideri Blair'in Irak savaşı sancısı dinecek gibi değil:...
Çarşamba'ya herkes Pancu: 2-3
Çarşamba'ya herkes Pancu: 2-3
Siyah-beyazlı ekip özellikle ilk yarısında müthiş oynadığı maçta...
 
    Ana Sayfa | Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon
Spor | Hava Durumu | Günaydın | Bizimcity | Sizinkiler | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin Sağlık | Cumartesi | Aktüel Pazar | Yaşama Dair | Sinema | Hobi
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.