kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Ana Sayfa
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
  » Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Yaşama Dair
    Sinema
    Hobi
Bizimcity
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Ajanda
Ajanda

Gece eğlencelerini sevenler için Küba gecesi ve Hughes ile Turner'ın sahne alacağı konser iyi bir seçenek. Tiyatro meraklılarına önerilerimiz ise Kurbağa Prenses ve Tehlikeli Saplantı
KONSER
Hughes ve Turner aynı sahneyi paylaşıyor

Bir yanda hard rock müziğinin yapı taşları Deep Purple ve Black Sabbath'ta bas gitaristlik ve vokalistlik yapmış olan Glenn Hughes, bir yanda da Rainbow, Yngwie J. Malmsteen ve Deep Purple'da solistlik yapmış olan Joe Lynn Turner. Bu iki usta müzisyen ortak projeleri "Hughes Turner Project"in 2004 Avrupa Turnesi içerisinde 29 Şubat'ta Venue Maslak'ta hayranlarıyla buluşuyor. Ayrıca ülkemizin en ünlü gitar virtüözlerinden biri olan Serdar Öztop da sahne alacak.
Tel: (0212) 328 05 00

ETKİNLİK
Küba esintileri Karayipler'in büyüleyici ülkesi

Küba, müziğinden danslarına, mutfağından kıyafetlerine kadar her şeyiyle İstanbul'da. Küba Turizm Bakanlığı ve Türkiye Küba Büyükelçiliği'nin davetiyle 27 Şubat'ta gerçekleşecek olan geceye Hotel Dedeman İstanbul ev sahipliği yapıyor. Küba'nın kültürünü tanıtmak amacıyla düzenlenen gecede Los Trinitarios adlı müzik ve dans grubu sahne alıyor. Beş kişiden oluşan grup, Küba müziğinin sıcak ritmleriyle dolu eğlenceli bir gece yaşatacak.
Tel: (0212) 274 88 00

SERGİ
Floransa Saraylarında

Osmanlı görkemi Sabancı Üniversitesi Sakıp Sabancı Müzesi'nde açılan "Mediciler'den Savoylar'a Floransa Saraylarında Osmanlı Görkemi" sergisi 21 Mart'a kadar açık. Sergi kapsamında bir dizi konferans da gerçekleştiriliyor. Serginin bitişine kadar her cumartesi düzenlenecek olan konferans dizisinin bugünkü programında Prof. Dr. Metin Kunt'un "Machiavelli'nin Yaklaşık Çağdaşları: Rönesans Döneminde Osmanlılar'da Siyaset Literatürü ve Yönetim Sanatı" adlı söyleşisi var.
Tel: (0212) 277 22 00

GÖSTERİ
Önce Cem Yılmaz sonra Ata Demirer

Cem Yılmaz ve Ata Demirer bu akşam Beşiktaş Kültür Merkezi'nde kahkaha dolu saatler yaşatıyor. Cem Yılmaz'ın aylarca kapalı gişe oynadığı "CMYLMZ" adlı oyunu 16.30'da başlıyor. Ata Demirer ise farklı bir kurgu ve çarpıcı bir mizah anlayışıyla sahnelediği "Tek Kişilik Dev Tiyatro" ile 19.30'da BKM'de.
Tel: (0212) 327 24 27

TİYATRO
Dört kadın dört dünya
İstanbul Devlet Tiyatrosu ve İstanbul Goethe Enstitüsü şubat ve mart aylarında Alman tiyatrosunun önde gelen dört çağdaş kadın yazarını ağırlıyor. "Dört Kadın Dört Dünya" başlığı altında düzenlenen etkinlikte Gesine Danckwart, Kerstin Specht, Sibylle Berg ve Theresia Walser'in oyunları izleyiciye sunuluyor. 28 Şubat'ta ise bu yazarlar arasından Kerstin Specht'in "Kurbağa Prenses" adlı oyunu sahneleniyor. Aziz Nesin Sahnesi'nde 15.00'da başlayacak oyuna giriş ücretsiz.
Tel: (0212) 292 39 00

TİYATRO
Sürpriz dolu bir oyun
Broadway'in en başarılı gerilim oyunlarından "Tehlikeli Saplantı", 22 ve 29 Şubat'ta Barış Manço Eğitim ve Kültür Merkezi'nde sahneleniyor. Sürprizlerle ve şüpheli beklentilerle dolu olan oyunda, Sally-Mark Driscoll çiftinin hayatına giren bir adam yüzünden içine düştükleri karmaşık durum anlatılıyor. Oyunda olaylar yavaş yavaş ilerledikçe, Driscoll'lerin yaşamlarındaki gizli kalmış gerçekler de birer birer ortaya çıkıyor.
Tel: (0216) 418 16 46

FESTİVAL
Uludağ'da festival var
Kış sezonunun ilk kapsamlı snowboard ve kayak yarışlarından oluşan 2. Bonus Snow Masters organizasyonu, hem snowboard ve kayak sporunda yeni kabiliyetleri keşfetmeyi amaçlıyor, hem de aktivitelerle kayak merkezlerini bir festival havasına dönüştürüyor. Bugün Grand Yazıcı Snow Park'da gerçekleşen ve tüm sporculara açık olan organizasyon, boardercross ve skiercross disiplinlerindeki mücadelelere sahne olacak.

KONSER
Çarşamba Ortaçgil günü
Uzun bir aradan sonra "Gece Yalanları" adlı albümüyle karşımıza çıkan Bülent Ortaçgil her çarşamba Jazz Cafe'de sahne alıyor. Ortaçgil Erkan Oğur, Gürol Ağırbaş, Cem Aksel ve Baki Duyarlar'la birlikte son albümündeki şarkıları başta olmak üzere klasikleşmiş şarkılarını seslendiriyor.
Tel: (0212) 245 05 16


FESTİVAL
Ankara'da "Naturel" günler başlıyor
Son üç yılda doğal yaşam tutkunu 40 bini aşkın kişinin ziyaret ettiği "Naturel 2004 - Beden, Zihin ve Ruh Sağlığı Festivali", 26-29 Şubat arasında Ankara'da ilk kez Çağdaş Sanatlar Merkezi'nde düzenleniyor. Doğal yaşam konusunda ürün ve hizmet sunan kurumları tek çatı altında toplayan festival, beden, zihin ve ruh sağlığı ile ilgili tüm konulardaki uzmanların bilimsel yaklaşım çerçevesinde eğitici, tanıtıcı bilgilendirme etkinliklerini de kapsıyor.
Tel: (0212) 219 75 45
DİĞER YAŞAMA DAİR HABERLERİ
 Unutulmaz jönlerin muhteşem dönüşü
 Amerikan vizesi hikayesi
 Kadınların ve erkeklerin derdi aynı
 Güzel eller için parafin bakımı
 Terracota üçlüsü
 Moda dünyası toz pembe
 Dalga arıyorlar
 Daha seksi daha kadınsı
 New York geceleri İstanbul'da yaşanıyor
 Aşk diye bir şey var mıdır?
 Tek tek tasarladı şimdi sıra defilede
 Onların ilham kaynağı tanrıçalar
 Hem çocuklar, hem çocukluğu için yazdı
 Mesleğine aşkla bağlıydı
 Anadolu kadınının sandığına nur yağdı
 Şifalı lezzetler
 Yenilikleri takip edin
 Bohem hayatın başkenti ASMALIMESCİT
 Beni zorla gördürecekler
    Cumartesi Yazarlar
    Güncel
  » Yaşama Dair
    Sinema
    Gurme
KENAN ONUK
Bir büyük opera daha: Il Travatore
Guiseppe Verdi'nin...
ŞAFAK KARAMAN
İşte sanatçı bu
Sanatçıların Başbakan Recep Tayyip...
AYŞEGÜL ALDİNÇ
Kâzım'a lâzımlık lâzım
Benle iftihar...
Bir düş gibi gelip geçen kadın
Bir düş gibi gelip geçen kadın
"Neredesin Firuze?" her şeyden önce yer yer absürd, her zaman kıpır...
Kış bahçesinin farklı lezzetleri
Nişantaşı'nda Abdi İpekçi Caddesi'ne bakan restoranlar içinde en...
Sevişmek için en güzel bahane
Aralarında Türkiye'nin de bulunduğu 32 ülkede yapılan araştırma 40 yaş...
Başka türlü bir aşk gazetecilik
Ne dişiliğini öne çıkardı ne de ilişkilerini... Sadece yazdı. Babıali'de...
 
    Ana Sayfa | Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon
Spor | Hava Durumu | Günaydın | Bizimcity | Sizinkiler | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin Sağlık | Cumartesi | Aktüel Pazar | Yaşama Dair | Sinema | Hobi
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.