kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
  » Spor
    Hava Durumu
    Ana Sayfa
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
    Cumartesi
    Aktüel Pazar
    Yaşama Dair
    Sinema
    Hobi
Günaydın
ATV
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Günün İçinden
Günün İçinden

Antep-Fener Aydın'ın
MHK,
22.hafta maçlarını yönetecek hakemleri açıkladı. Yarın: G.Birliği-Bursa Ünsal Çimen), Malatya-Beşiktaş (Selçuk Dereli), G.Saray-Konya (Mustafa Çulcu), Pazar: Diyarbakır-Adana (Sabit Hacıömeroğlu), İstanbul-Samsun (Serdar Tatlı), Denizli-A.Gücü (Mutlu Çelik), Elazığ-A.Sebat (Erol Ersoy), TrabzonÇ. Rize (Metin Tokat), Gaziantep- F.Bahçe (Ali Aydın).

Talihsiz Güven!

İSTANBUL'UN şanssız futbolcusu Güven Kocabal, sakatlığı nedeniyle sezonu kapattı. Menajer Sinan Dinler, Akçaabat Sebatspor maçında ayağına darbe alan Güven'in sol diz ön çapraz bağlarında kopma olduğunu belirterek, ''Güven, önümüzdeki günlerde ameliyat olacak. Daha sonra ayağını güçlendirme çalışmaları yapacak ve 6 ay sahalardan uzak kalacak'' dedi. Geçen sezon sonunda da sol diz ön çapraz bağları kopan ve geçirdiği ameliyat sonrasında yaklaşık 7 ay sonra sahalara dönen Güven'in, daha önce de ayağı kırılmıştı.

Hakan yedek kaldı

STUTTGART'TA, teknik direktörü Magath, FC Basel'den 2.5 milyon Euro'ya transfer ettikleri Türk asıllı İsviçreli futbolcu Hakan Yakın'ın, şimdilik takımda önemli bir rol oynamadığını söyledi. Magath, dün Stuttgart'ta yaptığı açıklamada, Hakan'ın şimdilik yedek kulübesinde oturacağını belirterek, "Biraz sabırlı olmak zorunda. Orta alanda değişiklik yapmama için bir neden yok" dedi. Hakan'ı F.Bahçe transfer etmek istemiş fakat başarılı olamamıştı.

Lidere Selçuk Dereli

MHK, 22.hafta maçlarını yönetecek hakemleri açıkladı. Yarın: G.Birliği-Bursa (Ünsal Çimen), Malatya-Beşiktaş (Selçuk Dereli), G.Saray-Konya (Mustafa Çulcu), Pazar: Diyarbakır-Adana (Sabit Hacıömeroğlu), İstanbul-Samsun (Serdar Tatlı), Denizli-A.Gücü (Mutlu Çelik), Elazığ-A.Sebat (Erol Ersoy), TrabzonÇ. Rize (Metin Tokat), Gaziantep- F.Bahçe (Ali Aydın).

Elazığ, Tahkim'de
ELAZIĞSPOR
eski Asbaşkanı avukat Faruk Çikoğlu, takıma verilen bir maç seyircisiz oynama cezasının Futbol Disiplin Talimatı'nın 15. maddesine ve hakkaniyete aykırı olduğunu savundu. Çikoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu Başkanlığı'na yazılı olarak şahsen başvuruda bulunduğunu bildirdi.

Judoda seçim var
PROF.DR.
İbrahim Öztek'in görevinden alınmasıyla boşalan Judo Kuraş Aikido ve Vuşu Federasyonu Başkanlığı için seçimin 1 Mart Pazartesi günü Ankara'da yapılacak. Federasyon başkanlığına aday olmak isteyenlerin, 25 Şubat Çarşamba akşamına dek istenen belgelerle birlikte GSGM Spor Faaliyetleri Daire Başkanlığı'na başvurabilecekler.

Konya'da ilginç prim
KONYASPOR
yönetimi, futbolcuları teşvik etmek için ilginç bir yol buldu. Galatasaray maçında alınacak puanlara özel prim vermeyi kararlaştıran yeşilbeyazlı yöneticiler, maç öncesinde soyunma odasına giderek galibiyet ve beraberlik primlerinin miktarını futbolculara açıklayacak.

Johnson: Fener kolay
GAZİANTEPSPORLU
Samuel Johnson, bu hafta Fenerbahçe'yi yeneceklerini ileri sürdü. Johnson, "Fenerbahçe'nin büyütülecek bir şeyi yok. Fener sıradan bir takıma dönüştü" iddiasında bulundu. G.Antep'in F.Bahçe'den kiraladığı Yusuf ise "Maç saatini iple çekiyorum. Bu benim onur maçım" diye konuştu.

Kayakta 2 derece
SLOVENYA
'da düzenlenen Dünya Gençler Alp Disiplini Kayak Yarışması'nda Türkiye iki derece elde etti. 152 sporcunun katıldığı yarışta Tuğba Daşdemir genç kızlar kategorisinde 57., Mehmet Tekir erkeklerde 47. oldu.







DİĞER SPOR HABERLERİ
 Fener Hava Yolları
 Bizi Kimse Tutamaz
 Yakışanı yaparız
 Esas sorun soğuk savaş
 Beni kızdıranı topla şişlerim
 Çaycı olacaktım
 Elvan'a çirkin tezgah
 Karelin gibi olacağım
 Tahkim'den af yok
 Takım tam istediğim gibi
 Canaydın yönetimi tamamen değiştiriyor
 Ersen haber bekliyor
 Doğan: Bu sene geçti!
 Bayatlı'dan büyük jest
 Didin Farkı
 Bizimkiler çok neşeli
 33 yaşında rekor kırdı
 Efes kafasına takmıyor
 ULUSOY'dan resmi açıklama
 Kritik 180 dakika
 Bir Görüş
 Mutlu seri bitti 61-76
KAZIM KANAT
Hıncal usta çıldırmış olmalı!
Fenafillah yani Hıncal...
İşte AKP'li adaylar
İşte AKP'li adaylar
AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı ilçe belediye...
Halkın beklentisi ittifakı doğurdu
Halkın beklentisi ittifakı doğurdu
CHP başta olmak üzere bazı sol partiler, ittifaka katılmama nedeni...
AB'den Kuzey'e tam destek
AB'den Kuzey'e tam destek
AB Komiseri Verheugen, müzakerelerin ilk günü liderlerle görüştükten...
Denktaş: Bomba atmak yerine planı anlasınlar
Denktaş: Bomba atmak yerine planı anlasınlar
Başbakan Mehmet Ali Talat'ın Girne'deki evinin önünde önceki...
'Yeniden doğdum'
'Yeniden doğdum'
Verda Penso'nın, kendinden 25 yaş büyük Nurettin Hasman ile flört...
Bu da arka erkeği
Bu da arka erkeği
İngiliz Sky televizyonunda yayınlanan bir reality şov...
 
    Ana Sayfa | Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon
Spor | Hava Durumu | Günaydın | Bizimcity | Sizinkiler | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin Sağlık | Cumartesi | Aktüel Pazar | Yaşama Dair | Sinema | Hobi
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.