kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
  » Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Ana Sayfa
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
Günaydın
ATV
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Özet haber
Özet haber

Kayıp turist ölü bulundu
ALANYA'YA
tatile gelen ve kendisinden 185 gündür haber alınamayan Alman turist York Liedke'nin (37) cesedi Alanya Kalesi'nin sarp kayalıklarında bulundu. 5 Ağustos 2003 tarihinde Berlin'e uçması gerekirken kayıp olduğu ortaya çıkan talihsiz turistin cesedi bir balıkçının Alanya Feneri'nin altında bir ceset gördüğünü ihbar etmesi üzerine ortaya çıktı. Pasaportu turistin kimliğini ispatladı.

Kurban derisi operasyonu
İSTANBUL'DA izinsiz toplanan 1225 kurban derisi ele geçirildi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden aldığı bilgiye göre, THK görevlilerinin ihbarını değerlendiren ekipler, 200'ü Kartal'daki bir depo olmaküzere il genelinde 1225 adet büyükbaş ve küçükbaş hayvan derisi yakaladı.

Sivas sanığı yakalandı
SİVAS'TA,
11 yıl önce 37 kişinin ölümüyle sonuçlanan Madımak Oteli yangını olayına karıştığı gerekçesiyle, hakkında kesinleşmiş 7 yıl 6 ay hapis cezası bulunan Ahmet Kaşkaya yakalandı. Kaşkaya, çıkarıldığı Sivas Cumhuriyet Başsavcılığı'ndaki işlemlerinin ardından tutuklandı.

Patrik 1 hafta hastanede
ANTALYA'DA
geçirdiği trafik kazasından sonra Surp Pırgiç Ermeni Hastanesi'nde tedavi altına alınan Türkiye Ermenileri Patriği Mesrob II'nin, sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Hastanenin Başhekimi Dr. Armenak Mezaduryan, sağ ayak kaval kemiği ve burnunda kırıklar saptanması üzerine ameliyat edilen Patrik Mesrob II'nin nekahet devresinde bulunduğunu belirterek "1 hafta-10 gün kadar buradalar'' diye konuştu.

Define avcılarının kurbanı
GİRESUN'UN
Erimez-Kulakkaya yayla yolu üzerinde bulunan tarihi çeşme, define arayan kişiler tarafından tahrip edilerek yıkıldı. Vali Ali Haydar Öner, çeşmenin yıkılmasından son derece üzüntü duyduklarını belirterek ''Yaklaşık bir asırdır ayakta olan bir eser yok oluyor" dedi.

12 Iraklı çocuğa tedavi
TÜRKİYE,
Iraklı 12 hasta çocuğu tedavi ettirecek. AK Parti Diyarbakır Milletvekili Mehdi Eker, Türkiye ve Irak halkları arasında akrabalık ilişkilerinin bulunduğunu belirterek, Türkiye'nin zor dönem yaşayan Irak halkına yardımcı olmak için insani yardım çalışmalarında bulunduğunu söyledi.

Hamster ve köpek kaçakçılığı
EDİRNE
Kapıkule Sınır Kapısı'ndan Türkiye'ye giriş yapan Bulgar yolcu otobüsünde çok miktarda hamster, köpek yavrusu, içki ve sigara ele geçirildi. Olayla ilgili 2'si kadın, 4 kişi gözaltına alındı. Kapıkule Sınır Kapısı'ndan Türkiye'ye giriş yapan Mitko Dimitrov'un kullandığı yolcu otobüsünü şüphe üzerine durduran polis yaptığı aramada, tel kafeslerde 80 adet hamster ve 6 adet köpek yavrusu ile çok sayıda kaçak içki ile kozmetik malzeme buldu.


Beş tane extacy içince öldü
KARTAL'DA
Harun Turan isimli 19 yaşındaki genç, evinde düzenlediği partide arkadaşlarının ikram ettiği extacy haplardan beşini birden içinde hayatını kaybetti. Arkadaşları tarafından hastaneye kaldırılan Turan, müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis ekipleri, Turan'ın 5 arkadaşını gözaltına aldı.

Eve Dönüş'te son gün
KAMUOYUNDA
''Eve Dönüş Yasası'' olarak bilinen Topluma Kazandırma Yasası'ndan yararlanmak için tanınan süre bugün sona eriyor. Yasanın yürürlüğe girdiği 6 Ağustos 2003'ten dün akşam saatlerine kadar yasadışı örgüt mensubu 3 bin 350 kişi yasadan yararlanmak için başvurdu. Başvuruların 2 bin 630'u cezaevlerinden yapıldı. 720 kişi de teslim oldu. Yasadan faydalanmak amacıyla başvuranlardan 1820 kişi serbest kaldı.

Mutafyan bir hafta hastanede
ANTALYA'DAKİ
trafik kazasından sonra Surp Pırgiç Ermeni Hastanesi'ne kaldırılan Türkiye Ermenileri Patriği Mesrob Mutafyan'ın sağlığının iyi olduğu bildirildi. Hastane başhekimi, bacak ve burundaki kırıklar nedeniyle ameliyat edilen Mutafyan'ın bir hafta daha hastanede kalacağını belirtti.

Kurban derisi operasyonu
İSTANBUL'DA
izinsiz toplanan 1225 kurban derisi ele geçirildi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden aldığı bilgiye göre, THK görevlilerinin ihbarını değerlendiren ekipler, 200'ü Kartal'daki bir depo olmaküzere il genelinde 1225 adet büyükbaş ve küçükbaş hayvan derisi yakaladı.
DİĞER GÜNDEM HABERLERİ
 Azrail'e yine çalım attı
 G.Saray beğenmedi UEFA final verdi
 Sorumlular bedelini ödeyecek
 'Bu yaşanan bir cinayettir'
 Jandarma müteahhitler arasına köstebek soktu
 Ders çalışırken ölüme yakalandı
 Hamile eşini 8 saatte hastaneye yetiştirdi
 Şehitliğe komşu genelev
 Bilirkişiler 'Baro'su
 Eve Dönüş için süre bugün doluyor
 Camiye üniformayla giden astsubay
 'Üç Fidan'a iade-i itibar için girişim
ÖMER LÜTFİ METE
'Üniforma ile namaz'
Haber ilginç:
"Üniformayla...
REFİK DURBAŞ
Sigara kullanımında tuzak
SABAH Posta Kutusu'nda 25 Ocak...
SAVAŞ AY
Küçük kızları kim öldürüyor?..
"Polis işi savsaklıyor...
HINCAL ULUÇ
"Vurun kahpeye.." Ama hangi kahpeye..
Medyamıza...
UMUR TALU
Ödül çok şeydir, ama her şey değil!
Önceki gün...
Erdoğan’dan Annan’a özel mektup
KKTC Cumhurbaşkanı Denktaş, müzakereler için New York’a gidiyor.
Rum lider "Fedakârlığa hazırız" dedi
Rum kesimi meclis başkanı Hristofyas, çözüm bulunmasından sonra...
İlhanda mutlu son
İlhanda mutlu son
"Yuvamda kalıyorum" diyen İlhan'ın resti tuttu. Yıllık 3 milyon dolar...
 
    Ana Sayfa | Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon
Spor | Hava Durumu | Günaydın | Bizimcity | Sizinkiler | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.