kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Ana Sayfa
    Günaydın
  » Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
Günaydın
ATV
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
 

07:00Kahvaltı Haberleri
09:00Hayatımın Kadını
10:00Gerçek Aşk
11:00Beyblade
12:40Sana Mutfağı
13:30A'dan Z'ye
16:00Beyblade
17:40Çocuklar Duymasın
19:00Ali Kırca ile atv Ana Haber
19:45Spor Haberleri
19:50Sinema "Kraliçenin Elçisi"
21:30Sinema "Keskin Diş"
23:10Metin Uca ile Büyüklere Masallar
00:40Geceyarısı Haberleri
00:50Homedrom

 
  19:50 Sinema "Kraliçenin Elçisi"
Gizli ajan iş başında!
Y: Darrell James Roodt
O: Gary Daniels, John Standing
Kraliçenin emrindeki gizli ajan Kaptan Strong'u, tatil için gittiği Afrika'da hayatının en tehlikeli serüveni beklemektedir. Uluslararası bir şebeke, Strong'u ve onunla birlikte seyahat eden iki arkadaşını; gazeteci Alex'i ve doğa fotoğrafcısı Letitia'yı kaçırırlar. Aslında esas hedef, İngiliz Dışişleri görevlisi Letitia'dır. Şebekenin başındaki ünlü terörist Hermann ise rehineler yolu ile almayı umduğu fidyeyi, Güney Afrika'daki hükümet temsilcisini öldürüp, yerine bir diktatörü getirmek için kullanacaktır. Strong ve Alex kaçmayı başarırlar. Artık onların tek bir hedefi vardır; Letitia'yı kurtarıp, suikasti önlemek...Ve bunun için şeytani bir plan hazırlarlar.
 
  23:10 Metin Uca ile Büyüklere Masallar
"Metin Uca ile Büyüklere Masallar"da bu akşam Kurban Bayramı için yapılan hazırlıklar mercek altına alınıyor. Programın konukları: Esat Kıratlıoğlu, Selahattin Alpay ve manken Tuğba Özay
Metin Uca, Türkiye'nin gerçek masallarını anlatmaya devam ediyor. Hayata dair ne varsa yine "Metin Uca ile Büyüklere Masallar"da karşınıza geliyor. Gülmeyenleri güldüren, gülenlere ve düşünenlere, "Bu kadarı da olmaz" dedirten programın bu haftaki bölümünde yine gündemin altı üstüne geliyor.

REYTİNG İÇİN ALTERNATİF PLAN
Kurban olanlar ve olunanların ilk kez karşı karşıya geldiği programda kurbanlık danaların suskunluğunu Metin Uca bozuyor. Uca, sığınacak yer arayan danalara kucak açarken, gerçek boğa kurtarma timi programda hünerlerini gösteriyor. Hayvanlarla kurduğu iletişimi şarkılara döken Aydın Aydın, hayvanca iletişimin sırrını anlatıyor. Kara teslim olan İstanbul'un durumundan feyz alan Metin Uca'da reyting için alternatif planlar yapıyor. Yaptığı planlara alfabe yetmeyen Uca, İtalyanca'ya da el atıyor. Sular seller gibi İtalyanca öğrenen Metin Uca, Beşiktaş'a gösterilen 5 kırmızı kartın yüzünü kızartacak açıklamaları birinci elden, Lucescu'nun ruhunu okuyarak anlatıyor. Fırtınada hasar gören Boğaziçi Köprüsü'ne de el atan Uca, izleyiciyle arasında köprü kurup, kopan halata Türk usulü muhteşem bir çözüm getiriyor. Kıldan tüyden konulara ağırlık veren Uca, yaklaşan seçimler öncesi politikacılara önemli tüyolar verip, siyasetçi saç ilişkisini inceliyor. Konuyu saç ve siyaset uzmanı Eski Bakan Esat Kıratlıoğlu'yla irdeliyor. Her konuyla başetmeye çalışan Uca, 200 kadınla başedemeyince, bir kadınla ne yapılabileceğini de uzmanlara soruyor.

GÖKTEN 3 ELMA DÜŞTÜ
Programda Metin Uca'nın anlattığı masalları dinleyen Selahattin Alpay ve Tuğba Özay ve diğer ünlü sürpriz konukların başına gökten 3 elma düşüyor. Metin Uca ile Büyüklere Masallar bu gece atv ekranlarında izleyicisine bir kez daha "Eh yani, bu kadar olur!" dedirtiyor.
YÜKSEL AYTUĞ
Show TV'ye göktaşı düşecek!
YAKLAŞIK bir haftadır...
ATİLLA DORSAY
GİZLİ İLİŞKİLER Show Time 21.35
Poliste yozlaşma ve...
 
Aşıksın
Star / 10:30
Patron Duymasın
Show TV / 16:00
Kraliçenin Elçisi
atv / 19:50
Hayat Bilgisi
Show TV / 20:30
Mühürlü Güller
TRT 1 / 21:30
Evli ve Çocuklu
Kanal D / 22:00
Topkapı
CNBC-e / 22:00
Müzik Dergisi
TV8 / 22:00
Ceviz Kabuğu
Star / 22:10
Show Gecesi
TRT 1 / 22:35
Metin Uca ile Büyüklere Masallar
atv / 23:10
Denizaltı
Show TV / 23:30
 
    Ana Sayfa | Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon
Spor | Hava Durumu | Günaydın | Bizimcity | Sizinkiler | Kapak Güzeli | Astroloji | Magazin | Sağlık
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.