kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Ana Sayfa
    Günaydın
  » Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
Günaydın
ATV
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
 

07:00Süper Fare
08:50Temel Reis
09:50Sana Mutfağı
10:00Ankara'da Sabah
11:00Magazin "Harika Pazar"
13:00Gün Ortası
13:30Baş Tacı
14:40Jesse
15:45Dekor Aktif
16:15Türk Sineması "Kimse Beni Sevmiyor"
17:45Çocuklar Duymasın
19:00Atv Ana Haber
19:45Spor
19:50Hokus Pokus
21:20Sinema Kulübü "Taxi-2"
23:10Sinema "Kayıp Devriye"
00:50Geceyarısı Haberleri
01:00Homedrom

 
  10:00 Ankara'da Sabah
Devlet Bakanı Ali Babacan bugün "Ankara'da Sabah"a konuk olacak ve soruları yanıtlayacak
Muharrem Sarıkaya ve Okan Müderrisoğlu'nun sunduğu "Ankara'da Sabah"ın bugünkü konuğu Devlet Bakanı Ali Babacan olacak. İşte programda yanıt bulacak sorular: "Enflasyon son 28 yılın en düşük seviyesine indi. Başlangıçta kendisi için olumsuz eleştirileri olanlara bir yanıtı olacak mı? Ekonominin bugünkü başarılı performansında Kemal Derviş'in payı var mı? Vatandaş enflasyondaki düşüşü cebinde ne zaman hissedecek? SSK, Bağkur ve emekli zamları ile asgari ücretteki artış nasıl finanse edilecek? Türkiye, Avrupa Birliği'nin ekonomik kriterlerinin ne kadar uzağında? Türkiye, Avrupa'nın ekonomik seviyesine ne zaman ulaşır? Bankalar, nekahat döneminden çıktı mı?"
 
  15:45 Dekor Aktif
Seda Üren düştü
Vahe Kılıçarslan'ın sunduğu "Dekoraktif" Seda Üren'in evine konuk oldu. Sanatçıyla dekorasyon hakkında hoş bir sohbet edildi. Çekimlerin sonunda ise Üren ve Vahe'nin sarılma sahnesi sırasında talihsiz bir kaza yaşandı. Ayakkabısının topuğu takılan Üren, Vahe ile birlikte yere düştü. Kalçasını vuran Üren'e kas zedelenmesi teşhisi kondu.
 
  16:15 Türk Sineması "Kimse Beni Sevmiyor"
Aldatılma, tutku, aşk...
O: Sevtap Parman, Mahmut Cevher Filmde, tek düşüncesi bir ev almak olan pavyon kadını Dilber ile taksi şoförü Haydar'ın hikayesi anlatılmaktadır. Hayatına giren erkeklerden sürekli kazık yiyen Dilber, Haydar'a tutkuyla bağlanır. Ama Haydar'ın Dilber'e söyleyemediği bir derdi vardır. Çalıştığı pavyonda arkasında bağlama çalan ezik Rıza da Dilber'e tutkundur. Gece kuşlarının, pavyona gelen çeşitli insan tiplerinin, konsomatrislerin, travestilerin oluşturduğu bir dünyada saflığı ve iyi niyetiyle tutunmaya çalışan Dilber, acaba bu dünyada kaybolmadan var olabilecek mi? Aldatılma, tutku, aşk, yok olma temaları çevresinde dolaşan film, İstanbul sokaklarında başlayıp, Anadolu'nun bir kentine uzanan esrarlı bir yolculuğun hikayesini seyirciyle buluşturacak.
 
  19:50 Hokus Pokus
Belçikalı illüzyonist, "Hokus Pokus"a konuk olan Özlem Yıldız'ın kafasındaki karpuzu tek vuruşta ikiye böldü
atv'nin sihirli programı "Hokus Pokus" a bu kez Amerika ve Belçika'dan gelen çok ünlü iki sihirbaz soluk kesici şovlarıyla katılıyorlar. Programın bu bölümüne Özlem Yıldız, genç oyuncu Arda Kural ve Nalan konuk olarak katılıyor. İlk sihirbaz dünyaca ünlü illüzyonist Jeff Mc Bride... Dünyayı kapsayan turnesinin arasında "Hokus Pokus" için İstanbul'a uğrayan Mc Bride maskelerle yaptığı gösterisi ve kartlarla yaptığı hızlı oyunları ile herkesi hayran bırakacak. Belçikalı Aaron Crow ise gözü kapalı gerçekleştirdiği şovuyla çok şaşırtacak. Crow önce gözlerine mum akıtacak, üzerini folyo ile kapatacak. Hiç göremeyeceğine herkesi ikna ettikten sonra karşısındaki kişinin elindeki tahtaları sopa ile parçalayacak, keskin bir bıçakla elde tutulan poşeti delik deşik edecek. Crow, Özlem Yıldız'ın kafasındaki karpuzu da keskin kılıcıyla kesip atacak.
 
  21:20 Sinema Kulübü "Taxi-2"
atv'nin "Sinema Kulübü" bu akşam, son yılların en başarılı macera-komedi filmlerinden olan "Taxi-2"yi ekrana getiriyor. Müthiş taksi şoförü Daniel bu kez Japon Savunma Bakanı'nı Jakuzalar'dan kurtaracak
atv'nin bu akşam ekrana gelecek olan "Sinema Kulübü" nde başarılı bir macera filmi var: "Taxi- 2"... Taxi'nin hasılat rekorları kırması üzerine ikincisini çevirmeye karar veren yapımcı Luc Besson yine büyük bir başarıya imza attığı Paris'te çekilen 2000 yapımı filmde Samy Naceri ve Bernard Farcy başrol oynuyor.

JAKUZA'YA KARŞI
Filmin konusuna gelince... Japon Savunma Bakanı Fransa'yı ziyaret edecektir. Bakanın ziyaretinin sebebi anti-terörizm konusunda Fransızlar'ın deneyimlerinden yararlanmaktır. Yolculuğun sonunda ise Fransız Hükümeti'yle milyon dolarların söz konusu olduğu bir anlaşma imzalanacaktır. Ne var ki Bakan, bir grup Jakuza tarafından kaçırılınca işler karışır. Tabii ki yine işin içinde; sonunda Petra'nın kalbini fethetmek üzere olan Emilien ve daha da geliştirdiği taksisiyle Lily'nin babasının emrinde olan Daniel de vardır. Taksici Daniel ve polis arkadaşı Emilien, Japon Bakanı bulmak için çeşitli maceralara atılacaklardır. Kaybedecek vakitleri yoktur. Bakan, kayboluşu farkedilmeden derhal bulunmalı ve Fransız Başbakan ile olan görüşmeyi yapmalıdır.

KİMLİK KARTI Yönetmen:
Gerard Krawczyk
Senaryo: Luc Besson
Oyuncular: Samy Naceri, Bernard Farcy, Emma Sjöberg, Frederic Diefentha
 
  23:10 Sinema "Kayıp Devriye"
Barışı koruma görevi
Y: Joseph Zito
O: Gary Daniels, Mike Norris
Ivan uluslararası bir silah kaçakçısıdır. Ülkelerarası çıkan anlaşmazlıklardan faydalanarak güç kazanmaktadır. Yasadışı yollardan sahip olduğu nükleer silahları pazarlayarak servetine servet eklemektedir. Uluslararası barışı sağlamak üzere görevli olan güçler Ivan'ın peşine düşmüştür. Bir ekip Ivan'ı yakalamak üzere görevlendirilir. Bu haberi duyan Ivan hemen harekete geçer ve gruba tuzak kurar. Ekip hiçbir iz olmaksızın ortadan kaybolur. Eski bir SAS kumandanı olan Kaptan James Wellford ise barışı korumaya kararlıdır. Kaptan Wellford eski Delta Gücü ekibini barışı korumak için göreve çağırır...
YÜKSEL AYTUĞ
Yarışma bitince ne yapacaklar?
Adayları, sunucuları,...
ATİLLA DORSAY
MATMAZEL CNBC-e 12.30
Komedyenle sosyete...
 
Ankara'da Sabah
atv / 10:00
Matmazel
CNBC-e / 12:30
Aslan Bacanak
Show TV / 14:15
Dekor Aktif
atv / 15:45
Ateş Bombası 4
Show TV / 16:00
Kimse Beni Sevmiyor
atv / 16:15
Sihirli Annem
Kanal D / 19:50
Hokus Pokus
atv / 19:50
Amerikan Başkanı
TRT 1 / 20:00
Taxi-2
atv / 21:20
Teke Tek
Kanal D / 23:00
Kayıp Devriye
atv / 23:10
 
    Ana Sayfa | Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon
Spor | Hava Durumu | Günaydın | Bizimcity | Astroloji | Magazin | Sağlık |
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.