kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
  » Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Ana Sayfa
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
Günaydın
ATV
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Milli Piyango dokuz trilyoner yarattı
Milli Piyango dokuz trilyoner yarattı
Milli piyango çekilişi tamam heyecan sürüyor

Kuşun adaleti

Milli Piyango'da trilyon şansı bir ya da iki kişiye değil, dokuz talihliye güldü. Şimdi herkes gizlenen trilyonerlerin peşinde

TRİLYONLARIN 8'İ ÇEYREK, BİRİ TAM
MİLLİ
Piyango'nun yılbaşı çekilişinde 10 trilyonluk ve 5 trilyonluk ikramiyeler çeyrek biletlere çıktı. 1 trilyonluk ikramiyenin biri tam bilete çıkınca, 9 kişi bir gecede trilyoner oldu.

BİRKAÇ GÜN ÖNCE CİNAYET ÇIKMIŞTI
HERKES yeni trilyonerleri merak ederken, onlar biraz da korkudan saklanmayı tercih ediyor. Daha birkaç gün önce "Sayısal Loto'yu kazandı" söylentisi bir cinayete neden olmuştu.

DÖRT ŞANSLI YERDE TRİLYONER AVI VAR
10 trilyonluk büyük ikramiyenin isabet ettiği 5196322 nolu çeyrek biletin satıldığı Turhal, Batman, Aydın ve Eskişehir'de talihli avı var. Turhal'da bir eczacıya çıktı söylentisi heyecan yarattı.

4'TE GİMA KENDİSİNE KAZANDIRDI
BATMAN'DA bileti satan büfeye 3 yıl içinde dördüncü büyük ikramiye çıktı. Eskişehir'de bayiler Piyango İdaresi'ne koştu. Alışverişe bilet" uygulaması Gima'da ciroyu yüzde 30 artırdı.


***

Milli Piyango dokuz trilyoner yarattı

Yılbaşı gecesi saat 00.00'ı vurduğu anda önce yeni yıl kutlandı coşkuyla, ardından Milli Piyango çekilişine kilitlenildi. Ve çok geçmeden tam dokuz kişi hayalini kurduğu trilyonlara kavuştu.

MİLLİ Piyango'nun yılbaşı özel çekilişi ile 10 trilyonluk büyük ikramiyenin isabet ettiği "5196322" numaralı çeyrek biletin Tokat, Batman, Aydın ve Eskişehir'de satıldığının ortaya çıkmasıyla birlikte tüm gözler bu kentlere çevrildi. Tüm ülke bu kentlerden gelecek "talihli" haberlerini beklerken Tokat, Batman, Aydın ve Eskişehir sakinleri de "trilyoner avı"na çıktı. Turhal'da belediyede çalışan güvenlik görevlisi başkanı da yanına alarak yaptığı basın toplantısında 2.5 trilyonun kendisine çıktığını iddia etti. Aşırı alkollü olduğu gözlenen şahıs, tüm ısrarlara rağmen bileti göstermedi. Milli Piyango'nun yılbaşı çekilişinde 10 trilyon liranın isabet ettiği çeyrek biletin Batman'da Uğur Büfe'de satıldığının ortaya çıkmasıyla Batman Ana Bayisi olan büfenin önü sabahın erken saatlerinden itibaren vatandaşların akınına uğradı. Uğur Büfe'nin sahibi Mehmet Akın da gece boyunca uyuyamadığını söylüyor.

BAYİSİ BELLİ DEĞİL
Milli Piyango yılbaşı çekilişinde büyük ikramiyenin isabet ettiği "5196322" numaralı çeyrek biletin Eskişehir'de satıldığının ortaya çıkmasının ardından vatandaşları büyük ikramiye heyecanı sardı. Biletlerine ikramiye çıkan vatandaşlar tatil nedeniyle kapalı olmasına rağmen Milli Piyango İdaresi önünde toplanarak hem ikramiyelerini almak istediler hem de büyük ikramiyenin kime çıktığını öğrenmeye çalıştılar. Ancak Milli Piyango İdaresi'nin kapalı olması nedeniyle büyük ikramiyeyi hangi bayinin sattığı belli olmadı. Büyük ikramiyenin yanı sıra teselli ikramiyesi kazanan bir biletin de Eskişehir'de satıldığı ortaya çıktı. Mustafa Çıkmaz isimli seyyar Milli Piyango Bayisi 5198322 nolu bilete 10 milyar lira teselli ikramiyesi verdiğini söyledi.

BANA ÇIKTI' DİYEN TALİHLİ
Büyük ikramiyenin isabet ettiği biletlerin satıldığı yerlerden Tokat'ın Turhal ilçesinde de ''büyük ikramiye'' heyecanı yaşanıyor. Belediyede asgari ücretle çalışan güvenlik görevlisi Volkan Ateş, büyük ikramiyenin kendisine çıktığını öne sürdü. Belediye Başkanı Duran Evren'le birlikte basın açıklaması yapan evli ve bir çocuk babası 24 yaşındaki Volkan Ateş'in aşırı alkollü olduğu gözlendi. Bileti ısrarlara karşın göstermeyen şüpheli talihli, bankacıların hücumuna uğradı. Ateş'in yakınları da ortadan kayboldu. Piyangonun kendisine çıktığını gece öğrendiğini söyleyen Ateş, "Sabaha kadar tırnaklarımı yedim. Sabah da 20 taneye yakın bira içtim. Altı tane bilet almıştım. A l a c a ğ ı m parayla Turhal'a yatırım yapacağım" diye konuştu. Belediye Başkanı da Ateş'in aşırı derecede alkollü olduğunu belirterek, bileti görmediğini söyledi.

YALNIZCA BİR NUMARA
10 trilyon lirayı son bir rakamı ile kaçıran Hüseyin Aldatmaz, "Ben bir numara ile kaçırdım. Talihli kim olursa olsun ilçeye faydalı olmasını diliyorum" dedi. 10 trilyonluk ikramiyenin dördüncü ayağını oluşturan Aydın'da ise bileti seyyar bayi Hüseyin Aydın'ın sattığı ortaya çıktı. Yılbaşı öncesi eşiyle birlikte satış yaptıklarını anlatan Aydın, "Özel çekilişlerde eşim Gülhabar da bana yardım ediyor. İkramiyenin çıktığını duyduğumda listeme baktım ve numarayı gördüm. İkramiye çıkan talihli için öncelikle sağlık diliyorum. Çünkü gerçekten de 2,5 trilyonun lafı bile insanın sağlığını bozabilir.

Mahfuz UYANIK-Atilla KARPINAR- Rıdvan UYSAL-Erdoğa

DİĞER GÜNDEM HABERLERİ
 Polis, Uzanlar'ın sırdaşı Meltem İşgörür'ü arıyor
 Amerika'da 162 milyon dolar bir kişiye vurdu
 İstanbullu 2004'ü sokaklarda kutladı
 Yurtta yeni yıl coşkusu
 Talih kuşu Gima’nın da başına kondu, cirosu arttı
 Canı hindi dolması çekmiş!
 MİT liselilere ajanlık teklif etmiş
AHMET HAKAN COŞKUN
Saçmalık
Ağır havası ve şifrelerini tam olarak...
HINCAL ULUÇ
Bu bizim ortak zaferimiz..
Çifte Mehmetler, yani Gençlik...
MEHMET TEZKAN
AKP'nin seçim kozu ekonomi
Yeni yılla birlikte Türkiye...
ÖMER LÜTFİ METE
Sarık-cübbe-üniforma
Fatih Camii avlusundaki malum...
REFİK DURBAŞ
Yargıya güven sorunu...
Başta hantallığı olmak üzere...
MUHARREM SARIKAYA
'Partiyi bağlamaz' yetmiyor
Yeni yılda Başbakan Recep...
Enkazdan kocasını tırnaklarıyla çıkardı
2 BİN yıllık tarihi Bem kentinin yüzde 90'ını yerle bir eden 6.8...
Terör korkusu bile engelleyemedi
Dünya, yılbaşını terör tehdidi yüzünden alınan güvenlik önlemleri...
EN İYİ BREZİLYALI
EN İYİ BREZİLYALI
SABAH'a konuşan İngiliz gazeteci Bellos, "Brezilya'nın en ünlü futbol...
 
    Ana Sayfa | Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon
Spor | Hava Durumu | Günaydın | Astroloji | Magazin | Sağlık |
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.