kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Ana Sayfa
  » Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
Günaydın
ATV
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
GÜNEYDOĞU yılbaşına hazır
GÜNEYDOĞU yılbaşına hazır

İstanbul'daki oteller gibi Güneydoğu'daki oteller de yılbaşı için tüm hazırlıklarını tamamladı. Rezervasyonları dolan otellerin mönülerinde çiğköfteden hindi dolmasına çeşitlilik sunulurken, bol oryantal ve yöresel müzik müşterileri bekliyor.

Yılbaşı hazırlıkları Güneydoğu'da da son hızla tamamlanıyor. Oteller programlarını hazırladı, ağırlayacakları konuklara sunacakları mönüleri de belirledi. Dedeman, Prestige gibi çok yıldızlı oteller, yılbaşı programlarını yerel gazete ilanları ile halka duyururken, rezervasyonlar da tamamen doldu. Otellerin yılbaşı yemek listesinde karides, çiğköfte, hindi dolması, somon füme ile çeşitlendirilmiş zengin bir mönü bulunuyor. Eğlence programlarında ise şunlar bulunuyor: Geçen yılbaşında Rus revü grubu getiren ve konuklarına yeni yıla girerken erotik danslar sergileyen Diyarbakır Dedeman Otel, bu yıl oryantal ve mahalli sanatçılara ağırlık verdi. Prestige Otelde de oryantal ve mahalli sanatçılar ile Türk Sanat ve Halk Müziği sanatçıları sahne alacak.

DEDEMAN REVÜYÜ KALDIRDI

Diyarbakır Dedeman'da sadece eğlenmek isteyenler için fiyat, kişi başına 80 milyon lira. Ancak otel, çevre illerden gelen ve alkolü fazla kaçıranlar için de 'eğlence+konaklama' gibi paket programlar da hazırladı. Bu paketin fiyatı ise 230 milyon lira. Otelin mönüsünde de karidesli yeşil salata, somon füme, kestaneli hindi sarma vişne soslu frambuazlı parfe, çiğköfte ve limitsiz yerli içki bulunuyor. Dedeman Diyarbakır Halkla İlişkiler Müdürü Sevilay Kalan, bu yıl değişiklik olsun diye Rus Revü grubu getirmediklerini belirtti: "Bu yıl, müzik ve oryantal ağırlıklı olsun istedik. Bizim sürekli gelen müşterilerimiz yılbaşı için önceden yer ayırttı. Ağustos ayında tatilde iken bile arayıp yılbaşı programı yaptıklarını ve kendilerine yer ayırmamızı isteyenler oldu. Yöresel yemekler mönümüzde yok. İnsanlar sürekli bunları yeme fırsatı bulabiliyor, bu nedenle mönümüze dahil etmedik."

PRESTIGE'DE KEMANLI KARŞILAMA
Prestige Otel'de, müşteriler kemanlar eşliğinde karşılanacak. Gecenin yıldızı oryantal sanatçı olacak. Otelde yerel sanatçılar dışında İstanbul'dan getirilen iki sanatçı da sahne alacak. Prestige Otel'in yılbaşı mönüsünde Güneydoğu'nun vazgeçilmezi çiğköfte ile birlikte krepte sarılı somon füme, karides söğüş, piliç galantini, tavuk jambon, yumurta dolması ve iç pilavlı kestaneli hindi bigard ile limitsiz yerli içki var. Burada kişi başı fiyat, 80 milyon iken konaklamalı yılbaşı paket fiyatı ise iki kişi için 240 milyon lira olarak belirlendi. Prestige Otel Halkla İlişkiler Müdürü Selen Öztunç, müşterilerinin hem yiyecek hem de müzik anlamında memnun kalması için uzun süre program üzerinde çalıştıklarını söyledi: "Hem damak hem de kulağa hitap etmek için elimizden geleni yaptık. Romantik olsun diye müşterilerimizi kapıda keman ile karşılayacağız. Keman salonda da devam edecek. Bölge insanı eğlenmesini seviyor. Bunu da göz önünde bulundurarak müthiş bir program hazırladık."

MÜRSEL ACAY

DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 2milyon çocuğa 2milyon hediye
 Faruk bebek baskıyı beklemedi
 'Okul' için geri sayım başladı
 Yılbaşında da atv izlenecek
 Boğalar'a bol kazanç göründü
 Ustalar atv'de tartışıyor
 Aromalı kahve alışkanlık yaptı
 Bak, hareketli trafik levhası
 Anadolu melodileri Saltık'ın korumasında
 39 yıl sonra babasının rolünü oynadı
 Dalyan'da 232 carettayuvası gözlem altında
 Kurbağa sayesinde doyuyorlar
 Olgunluğun tadına varın!
 Sevgi Sözcükleri
HAKAN & UTKU
Noel Baba diyalogları
Aşağıdaki konuşmalar Noel Baba'nın...
AYŞE TÜTER
Patlıcan pastası
BİSKÜVİLERİ ufalayın. Tereyağla...
Allah'ın Askerleri ortalığı karıştırdı
Amerika'daki bazı Müslümanlar, gençlerden oluşan bir futbol ligi...
ABD'den Yeşil Kart isteyen sayısı azaldı
2002 yılında Amerika'dan Yeşil Kart almak için form doldurup...
5'nci kata temizliğe çıkmıştı
Artvin'de tamamlanmamış inşaata çıkan 17 yaşındaki Yeşim, halı...
Çocukları sevindirecek
Çocukları sevindirecek
Divan Pub ve Kadıköy Belediyesi, yeni yıla girerken Kadıköy...
Kusursuz manken yaratacaklar
Kusursuz manken yaratacaklar
Mankenlerin TSE belgeli olması gerektiğini savunan manken Şenay Akay,...
 
    Ana Sayfa | Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon
Spor | Hava Durumu | Günaydın | Astroloji | Magazin | Sağlık |
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.