kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
  » Spor
    Hava Durumu
    Ana Sayfa
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
Günaydın
ATV
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
BENİ TUTAMAZLAR
BENİ TUTAMAZLAR
Ailece İstanbul aşıkları

BENİ TUTAMAZLAR

"Bendeki sürat Tanrı vergisi. Birebirde geçemeyeceğim oyuncu yoktur. Ligin ilk yarısında iyi değildik. Puan farkı çok açıldı. Ama sonuna kadar yarışacağız".

Galatasaray'ın sezon başladıktan sonra kadrosuna kattığı Bratu, devre arası tatili için gittiği ülkesinde SABAH'a ilginç açıklamalar yaptı. Genç yıldız, Romanya'ya özel bir bayram gününde eşi Andrea ve onun ailesiyle birlikte ligin ilk yarısının stresini atarken, sorularımızı da içtenlikle yanıtladı. Sözlerine Galatasaray'a övgüler yağdırarak başlayan Bratu, Ne kadar büyük bir takıma geldiğimi biliyorum. Aynı formayı yıllarca giyen menajerim Popescu, bana gelmeden önce Galatasaray'ın bilmediğim yönlerini de anlattı. Böyle bir takımda oynamak bana gurur veriyor. Ben de bu formaya layık olmak için elimden geleni yapıyorum" diye konuştu.

Futbol aşığıyım
Stil olarak bir dönem Galatasaray forması giyen Adrian Ilie'ye benzetildiğini belirten Bratu, "Ilie de çok iyi bir futbolcu. Türkiye'de de isim yapmış. Ona benzetilmek beni rahatsız etmiyor. Ancak ben farklı bir stilde olduğumu düşünüyorum. Her şeyden once çok süratliyim. Bunun Tanrı vergisi olduğuna inanıyorum. Hatta ilkokuldayken beden öğretmenim bana, 'Atlet olursan 100 metrede Romanya şampiyonu olursun' demişti. Ama ben o zaman da, şimdi olduğu gibi futbol aşığıydım. Bu yüzden atletizmle uğraşmayı aklımdan bile geçirmedim. Ancak bu özelliklerim, bana futbolda büyük avantajlar sağladı. Mesela birebirde geçemeyeceğim oyuncu yoktur. Bu konuda kendime çok güvenirim. Beni kolay kolay tutamazlar" ifadesini kullandı.

Biraz sabır istiyoruz
Galatasaray'da yapılması muhtemel değişiklerin, kadro yapmanın, oyuncu seçiminin tamamen teknik direktörün işi olduğunu söyleyen Bratu, "Bu konuda yorum yapmak, fikir yürütmek bize düşmez. Kimi oynatıp, kimi oynatmayacağına sadece Terim karar verir. Mükemmel bir hoca ile çalışıyoruz. Onun kararlarına ve adaletine güveniyorum. Formayı sadece hakeden giyiyor. Ancak Türkiye'de özellikle genç yabancılara fazla zaman tanımıyorlar. Çok çabuk ve ağır eleştiriyorlar. Bu bizi çok üzüyor. Ama aynı zamanda da kamçılıyor. Ayrıca biraz objektif olmakta fayda var. Bu takıma yeni geldik. İlk kez Romanya dışında oynuyorum. Tabii ki uyum sorunlarımız olacak. Yine de bize karşı biraz daha sabırlı ve hoşgörülü davranılmasını istiyorum. Çünük bu sorunları büyük ölçüde aştık. İkinci yarıda çok daha iyi olacağız" yorumunda bulundu.

Zirve imkansız değil
Ligin ilk yarısının kendileri açısından kötü geçtiğini söyleyen Bratu, "Lider Beşiktaş'la aramızda gerçekten de ciddi bir puan farkı oluştu. Ancak Türkiye Ligi, oldukça değişik ve sürprizlere gebe. Şampiyonluk için çok şanslı değiliz ama bu imkansız da değil. Her takım her an puan kaybedebilir. Biz bu kredimizi ilk yarıda tükettik. İkinvi devre puan kaybına tahammülümüz yok. Son maçın son dakikasına kadar elimizden geleni ortaya koyacağız. Öncelikli amacımız, ilk ikiye girip Şampiyonlar Ligi'ne gitmek. Ayrıca bu sezon taraftarlarımıza UEFA Kupası ile Türkiye Kupası'nı da hediye etmek istiyoruz" şeklinde konuştu. l Röportaj: YAŞAR YALÇIN-Bükreş
DİĞER SPOR HABERLERİ
 İnciler
 Lorant: Bülent'i götüreceğim!
 Yeni stoper Emrah
 ALSAK ALSAK NE ALSAK?
 Okan geldi; Yusuf, Petkov, Semih gitti
 Kemal: Yarışta bizi unutmayın
 Çizgimden ayrılmam
 Giunti, Brescia'yı İKNA EDEMİYOR
 Ne Dediler?
 FENER KOMADA
 Postacı'nın yokluğu Lakers'ı fena sarstı
 Günün İçinden
 HARUN KAVGASI
 EN İYİSİ BENİM
 Atina yolu gözüktü
 Adana'ya milli maç
 Bayan futbolunda ALTYAPI atağı
 Oumar için SON TANGO
 Chelsea'ye şok yenilgi
 Trabzonspor Fatih'e talip
EROL KAYNAR
Mutlu yıllar!
Bir "yanlışı" düzelterek başlamak...
Başbakan'ın köy özlemi
Başbakan'ın köy özlemi
BAŞBAKAN Tayyip Erdoğan, Başkent Organize Sanayii Bölgesi'nin...
AKP’ye Sezer ve YSK kıskacı
AKP’ye Sezer ve YSK kıskacı
CUMHURBAŞKANI Ahmet Necdet Sezer, büyükşehir belediyelerinin...
İdamdan döndü Noel Baba oldu
İdamdan döndü Noel Baba oldu
Kurduğu Noel Baba şirketi ile The Wall Street Journal'a haber olan...
El Kaide İstanbul'da bitti
Bombalı saldırıların 'El Kaide'nin Türkiye unsurları' tarafından...
Bence Firdevs kalıcı olacak
Bence Firdevs kalıcı olacak
Müzik eleştirmeni Naim Dilmener, Popstar adayları arasında en...
 
    Ana Sayfa | Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon
Spor | Hava Durumu | Günaydın | Astroloji | Magazin | Sağlık |
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.