kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
  » Spor
    Hava Durumu
    Ana Sayfa
    Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
Günaydın
ATV
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Günün İçinden
Günün İçinden

Ranieri: Annem hesap soruyor
İNGİLTERE'DE önceki gün oynanan 1- Chelsea'nin üstünlüğü ile biten Fulham maçında sakatlanan Duff'un iki hafta futboldan uzak kalacağı açıklandı. Chelsea'nin İtalyan çalıştırıcısı Ranieri, Duff'un takımdaki önemini vurgulamak için "84 yaşındaki annem onu takıma koymadığımda bana hesap soruyor" ifadesini kullandı. İngiltere'de M.United, Tottenham'ı 2-1 yenerek önceki gün liderliğe oturan Chelsea'yi solladı.

Botaş'ta deprem
BAYANLAR
Basketbol Ligi'nin namağlup lideri Fenerbahçe'ye sahasında 72-70 yenilen Botaşspor'da deprem. Adana ekibinin ABD'li oyuncusu Lindsey Yamasaki, terörü bahane ederek Adana'yı terk etti. Bu arada takımın Hırvat oyuncusu Maloca'nın da Noel için ülkesine gittiği ve aralık sonunda geri döneceği belirtildi.

Tekel Avrupa'da
ANTALYA'DAKİ
Serbest Güreş Birinci Ligi Final ve Düşme Müsabakaları tamamlandı. İzmir Tekelspor, şampiyon olarak Türkiye'yi Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası'nda temsil hakkı kazandı. Ankara Jandarmagücü ile Gebze Belediyesi Güreş İhtisas, 2. Lig'e düştü.

Villarreal yükseliyor
G.SARAY'IN
UEFA Kupası 3.turundaki İspanyol rakibi Villarreal, La Liga'da Real Betis'i deplasmanda 3-1 yenip 5. sıraya yükseldi. Sarı-lacivertli ekibin gollerini Sonny Anderson (dk.75) ve Guayre (dk.88 ve +92) kaydetti. Betis'in şeref sayısı 80'de Juanita'dan geldi.

Amatörde soyunma odasını bastılar
FUTBOLDA
İstanbul Birinci Amatör Küme 24. grupta yapılan Anadoluhisarı- Selimiye maçının devre arasında olaylar çıktı. Maçın ilk yarısını 1-0 önde tamamlayan Selimiye oyuncuları, devre arası saldırıya uğradı. Bir grup A.Hisarı taraftarı, Selimiyespor'un soyunma odasını basarak, futbolcuları tartakladı. polisin görev yaptığı maçta, olayların yatıştırılmasında güçlük çekildi.

Milan'a sürpriz
İTALYA Ligi'nde Milan, evinde Udinese'ye 2-1 mağlup olarak yenilmezlik unvanından oldu. Son 3 maçını alarak çıkışa geçen Udinese'yi galibiyete Fava Sensini'nin golleri taşıdı. Milan'ın golünü Cafu attı. Bu sonuçla Milan, UEFA'da Gaziantep'in rakibi olan lider Roma'nın puan gerisine düştü. Son şampiyon Jevuntus, Lecce'de 1-1'lik beraberliği 86'da Trezeguet'nin golüyle kurtardı.

Spurs 10'a vurdu
NBA'DE
Hidayetli Spurs, Portland'ı deplasmanda 101-91 yenerek üst üste 10.galibiyetini aldı. Hido, 19 dakikada 6 sayı, 4 ribaund, 4 asistle oynadı. Diğer sonuçlar: N.York-Atlanta: 103-92, N.Orleans-Memphis: 94-89, Chicago- Cleveland: 87-95, Milwaukee-N.Jersey: 92- 87, Dallas-Clippers: 105-115, Minnesota- Indiana: 102-80, Denver-Seattle: 106-115, Phoenix-Houston: 102-87.

Rüştü'nün hatası!
İSPANYA Ligi'nde Barcelona, evinde Celta Vigo ile 1-1 berabere kalırken, ikinci lig maçına çıkan Rüştü büyük hata yaptı. Maçın 17. dakikasında Puyol'nin geri pasını sektiren Rüştü topu Miloseviç'e kaptırdı. Sırp oyuncunun pasında Jesuli topu boş ağlara yuvarladı. İkinci yarıda Katalan ekibi beraberlik golünü buldu. Overmars'ın kullandığı köşe atışında Kluivert'ın indirdiği topu Cocu ağlara gönderdi. Maç 1-1 sona erdi. Real madrid, Mallorca'yı deplasmanda yendi. Bu arada G.Saray'ın UEFA Kupası 3.turundaki İspanyol rakibi Villarreal, La Liga'da Real Betis'i deplasmanda 3-1 yenip 5. sıraya yükseldi.

Soyunma odasına baskın yaptılar!
FUTBOLDA İstanbul Birinci Amatör Küme 24. gruptaki A.Hisarı-Selimiye maçının devre arasında olaylar çıktı. Maçın ilk yarısını 1-0 önde tamamlayan Selimiye oyuncuları, devre arası saldırıya uğradı. Bir grup A.Hisarı taraftarı, Selimiyespor'un soyunma odasını basarak, futbolcuları tartakladı. 2 polisin görev yaptığı maçta, olaylar zor önlendi.

İnter devrildi
İTALYA'DA
Alberto Zaccheroni ile iyi çıkış yakalayan Inter, Lazio karşısında Olimpiyat Stadı'nda 2-1 mağlup oldu. Maçta Emre 90, Okan'ın ise son 16 dakika forma giydi. Milan ise evinde Udinese'ye 2-1 mağlup olarak yenilmezlik unvanından oldu. Son 3 maçını alarak çıkışa geçen Udinese'yi galibiyete Fava ve Sensini'nin golleri taşıdı. Milan'ın golünü Cafu attı. Bu sonuçla Milan, UEFA'da Gaziantep'in rakibi olan lider Roma'nın 6 puan gerisine düştü. Son şampiyon Jevuntus, Lecce'de 1-1'lik beraberliği 86'da Trezeguet'nin golüyle kurtardı.
DİĞER SPOR HABERLERİ
 İYİ YILLAR BEŞİKTAŞ
 KİM GİTSİN?
 Gediği kapatamadık
 İÇ HESAPLAŞMA
 Ömürboyu sözleşti
 'HATALIYIM af diliyorum'
 TRİBÜN KARARIYLA
 Bursaspor sifah yaptı
 Trabzon'da büyük yarış
 BAŞKENT'te kazanan yok
 Galiba çizgiyi geçmişti
 D.Bakırspor FISTIK GİBİ
 Bir haftalık tatil
 Yıldıray gelecek sezona kalıyor
 DENİZLİSPOR cepten yiyor
 HAYALİ ÜLKER
 Ataman 3'te 1
 Darüşşafaka uzattı
 Üç Büyükler haftası
 Tuborg'dan KAÇIŞ YOK
 Alex eşine bağlı
 Necati savaşı
 Şampiyonluk çok zor
 Tatile bir hafta erken git Yusuf
 Zafer Aktuğ'un
 Didin iyi bitirdi
KENAN ONUK
Suçlu Daum
Yirmi altıncı dakikada Malatya Stadı'ndaki...
GÜRCAN BİLGİÇ
İki yüzlü maç
F.Bahçe gerçekçi bir dizilişle sahadaydı.
Meclis, sabaha karşı sınırları değiştirdi
Meclis, sabaha karşı sınırları değiştirdi
DENİZLİ BÜYÜDÜ - Pamukkale'nin de aralarında bulunduğu Denizli'ye...
Karayolları cinnet yolları
Karayolları cinnet yolları
Bakan Yıldırım, karayolları için "cinnet noktası" dedi kurtuluşun...
Hastanelere 'hasta temsilcileri' geliyor
Hastanelere 'hasta temsilcileri' geliyor
Sağlık Bakanı Akdağ, rehin olaylarının yaşandığı hastanelere hasta...
Cemil Çiçek, Yargıtay'a başvurdu
Cemil Çiçek, Yargıtay'a başvurdu
Adalet Bakanlığı, 'Barış kazanacak' yazılı Kürtçe afişlerin...
İş mi, aşkı mı?
İş mi, aşkı mı?
Kanal D'de spikerlik yapan sosyetik güzel Aslıgül Atasagun ile...
 
    Ana Sayfa | Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon
Spor | Hava Durumu | Günaydın | Astroloji | Magazin | Sağlık |
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.