kapat
   
SABAH Gazetesi
 
    Yazarlar
    Günün İçinden
    Ekonomi
    Gündem
    Siyaset
    Dünya
    Spor
    Hava Durumu
    Ana Sayfa
  » Günaydın
    Televizyon
    Astroloji
    Magazin
    Sağlık
Günaydın
ATV
emedya.sabah.com.tr
Google
Google Arama
 
Koç'a bere alın Terazi'ye çanta
Burçlara göre hediye seçimi
Koç'a bere alın Terazi'ye çanta

Koç'a bere alın Terazi'ye çanta

Sevdiklerinize yılbaşı hediyesi almak istiyor, ancak seçim yapmakta zorlanıyorsanız; ideal hediye seçimi için astrolojiden yararlanabilirsiniz.

Elbette insana verilen en büyük hediye sağlık ve mutluluk. Ama küçük sürprizler de hayatı yaşanır hale getiriyor işte... Sevdiklerinizin hangi armağanlardan hoşlanıp, nelere burun kıvıracağını kestiremiyorsanız, burcuna göre seçim yapmayı deneyin. Kim bilir, belki bu kez tam 12'den vurmayı başarırsınız. Astroloji birçok işe yarar; karşınızdakinin zayıf ve gizli yanlarını bilmeye, en azından ilk başlarda sevgilinizin istediklerini yapmaya, istemediklerini yapmamaya ve kuşkusuz beğeneceği bir yılbaşı hediyesi seçmeye... İşte size burçlara göre şaşmaz bir hediye rehberi. Hepinize şimdiden mutlu yıllar...

KOÇ
Koçlar ateşli, atılgan, aktif kişiliklerdir. Onların atletik tarzlarını harekete geçirecek herhangi bir hediye idealdir. Alacağınız hediyenin bir Koç'un meydan okuma dürtüsüne de hitap etmesi gerekir. Örneğin yeni bir hobiyi ateşleyen hediyeler olabilir. Öneriler: Saat, kayak takımı, şapka, güneş gözlüğü, espresso makinesi, kamera, makyaj malzemesi, hobilerle ilgili bir kitap, walkman.

BOĞA
Bir Boğa'ya hediye alırken anahtar kelime 'lüks'tür. Boğalar manevi anlamda kültür ve güzellik düşkünüdür. Aynı zamanda para evini yönettiklerinden, para ile ilgili hediyeler de gayet memnuniyetle karşılanır; örneğin şık bir cüzdan. Öneriler: Parfüm, losyon, ipek bir eşarp, şık bir atkı, vücut yağları, küpe, cüzdan, şampanya, gece elbisesi, heykel, şık bir kravat, deri ceket, çikolata.

İKİZLER
İkizler zekâ dünyasıyla ilgili bir burçtur. Ona vereceğiniz hediyenin hayal gücünü harekete geçirmesi şarttır. İkizler iletişim evini yönettiğinden cep telefonu, adres defteri gibi armağanlar hoşuna gidecektir. Öneriler: Kitap, cep telefonu, eldiven, yüzük, dolmakalem, bileklik, ajanda, saat, spor bir ceket, süveter.

ASLAN
Aslanlar sanatsal yaratıcılıklarını harekete geçiren, görkemli hediyelerden hoşlanır. Onlar burçların kral ve kraliçeleridir. Kendilerine bunu hatırlatan hediyelere düşkündürler. Öneriler: Piyango bileti, zarif bir mücevher, manikür takımı, Çin porseleni, kristal, pırlanta, inci, yağlıboya tablo, kaliteli bir şarap veya kadeh takımı.

YENGEÇ
Yengeçleri evle ilgili eşyalar çok mutlu eder. Yengeç burcunun elementi su olduğundan ince düşünülmüş hediyeler ya da kendi elinizle yaptıklarınız da onları duygulandırır. Öneriler: Çikolata, terlik, mutfak malzemeleri, çiçek, iç çamaşırı, çatal kaşık takımı, masa örtüsü, ekmek sepeti, fotoğraf albümü, yemek kitabı, tropikal balıkların olduğu bir akvaryum, havlu.

BAŞAK
Başak sadeliği ve zarafeti sever. Fiziksel aktiviteden hoşlanır. Başak burcundan birine dağcılık malzemeleri ya da bir jimnastik aleti alabilirsiniz. Onların hayvanları çok sevdiğini unutmayın. Öneriler: Jimnastik aleti, egzersiz bisikleti, masaj kremi, paten, klas bir cüzdan, anahtarlık, yavru köpek, ajanda, banyo köpüğü, saksı bitkisi, kaliteli bir şişe şarap.

TERAZİ
Teraziler sosyal insanlardır. Bir Terazi'ye ilişkinizi ya da arkadaşlığınızı anlatan hediyeler alabilirsiniz. Teraziler'in duygusal şeylere ilgi duyduğunu unutmayın. Öneriler: Çikolata, masaj aleti, tablo, ayna, çanta, arkadaş grubunuzun fotoğraflarının olduğu bir albüm, çiçek, resim çerçevesi, şık bir kaban.

AKREP
Hiç kimse bir Akrep kadar gizemli olamaz. Onlara dürbün ve hatta teleskop bile hediye edilebilir. Rekabet ve meydan okuma dürtülerini gıdıklayan spor gereçleri de onları mutlu edebilir. Öneriler: Parfüm, banyo losyonu, vücut yağı, çiçek, mum, teleskop, güzel bir mask, Kama Sutra ile ilgili bir kitap, kayak takımı, yelken malzemesi, iç çamaşırı, tropikal balıklarla dolu bir akvaryum, bir araştırma kitabı, voleybol filesi, ipek boxer.

YAY
Yay burcu felsefe ve dini simgeler. Eğer Yay burcu insanını mutlu etmek istiyorsanız, ona "Tibet Yaşama Sanatı" türünden bir kitap alabilirsiniz. Ya da belgesel CD'leri koleksiyonu olabilir. Bir Yay'ı yolculuk kökenli her şeyle de mutlu edebilirsiniz. Öneriler: Piyango bileti, saç kurutma makinesi, atlas, komik bir kitap, dağcı botları, kamp malzemesi, mini CD player, uçurtma, teleskop, düşük belli pantolon, dansöz kıyafeti, güneş gözlüğü, seyahat çantası, spritüellik üzerine kitaplar, olta takımı.

OĞLAK
Oğlaklar ihtiraslı ve disiplinli kişilerdir. Onlara kariyerlerinde ve finansal başarılarında yardımcı olacak hediyeler vermek gerekir. Deri bir cüzdan, kredi kartı muhafazası ya da şık bir duvar saati olabilir. Öneriler: Mum, parfüm, kokulu banyo köpüğü, güzel bir deri cüzdan, şampanya, duvar saati, tenis raketi, gümüş bir kredi kartı muhafazası, güzel bir iş elbisesi, kristal bir vazo, şık bir takvim, finansla ilgili bir yazılım programı.

KOVA
Kovalar, gelişmeye açık kişilikleri nedeniyle radikal ve teknolojik olan her şeye büyük ilgi duyarlar, teknoloji ile ilgili her türlü alet ilgilerini çeker. Kova burcuna hediye alırken dikkat edeceğiniz en önemli nokta, hediyenin orijinal olmasıdır. Öneriler: Kitap, müzik CD'si, güzel bir dolmakalem, mum, her türlü alet, orijinal bir kıyafet, cep telefonu, internet erişim paketi ve elbette bir çorap.

BALIK
Balıklar boş zamanlarında egzersiz yaparak stresten kurtulmak ister. Özellikle ana elementleri olan su ile ilgili sporlardan çok hoşlanırlar; yüzme, dalma, yelken vb. Her şeyden önce; su teması odaklı hediyeler kesinlikle hedefi on ikiden vurur. Öneriler: Yüzen mumlar, parfüm, kokulu banyo jelleri ya da köpükleri, yağlar, sabunlar, şık ve rahat çoraplar, bir müzik aleti, iyi bir şarap, çiçek, ayakkabı, şiir kitabı, rüya yorumları üzerine bir kitap, mayo, tropikal balıklarla dolu bir akvaryum, orkide, sanat üzerine bir kitap ya da video.
DİĞER GÜNAYDIN HABERLERİ
 Beni resmen DÖVDÜLER
 Beşiktaş şampiyon, Barış ise büyük bir yıldız olacak
 Zekam için beni, hisleri için Elton John'u seçti
 Evlere servis yılbaşı hindisi
 Yeni Cem Yılmaz aranıyor
 Bilgi'de film keyfi
 Tuluyhan Uğurlu Yayla'da
 İstanbul'u anlatacak
 İzleyin
 Seçin
 Katılın
 Ladin yaşıyor ve gayet etkin
 Tommy'ye uğrayın
 Dinleyin
 Şaşırtın
 Bir evlilik komedisi
 Türküler CRR'da
 Eğitime destek için
 Çay saati ve Noel Baba masalları
 İzleyin.
 Aranıza girmesinler
 Aşk, meşk evlilik
 Sevgi Sözcükleri
 Gençlerin yeni tutkusu Nargile
 Karikatür meraklısına muhteşem festival
 Ankara Uluslararası Film Festivali başladı
 14 yıldır bavulu sırtında, kitap satıyor
 Shopping Fest İstanbul'u dünya markası yapacak
 Zerda'dan sezonun reyting rekoru
GÜLSE BİRSEL
Tek rakibim Ajdar!
Ajdar'ın hayranı, hastası ve...
AYŞE TÜTER
Beykoz kebabı
BEYİNLERİ soğuk suda bekletin. İyice...
Uyuşturucuya karşı çizgi kitapçıkla mücadele
İstanbul Narkotik Şubesi uyuşturucu ile mücadelede polisiye olmayan...
Canlı bombaların ilk hedefi Başbakan'dı
Erdoğan'a ulaşamayacaklarını anlayınca kamu kuruluşlarına yönelik...
Ormanda dehşet
Kayıp üç gençten ikisinin cesedi Mazı Dağı'nda...
Eğlencenin yeni adresi
Eğlencenin yeni adresi
İstanbul eğlence hayatının kalbi bu kış Dolmabahçe The Ritz Carlton...
Stil sahibi
Stil sahibi
Köşemi takip edenler bilir, Zeynep Aslan en şık bulduğum...
 
    Ana Sayfa | Günün İçinden | Yazarlar | Ekonomi | Gündem | Siyaset | Dünya | Televizyon
Spor | Hava Durumu | Günaydın | Astroloji | Magazin | Sağlık |
   
    Copyright © 2003, 2004 - Tüm hakları saklıdır.
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.