kapat
29.11.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL



Rekabet zamanı

Milli formaları katlayıp rafa kaldıran ikili, bugün başlayacak Bayanlar Ligi'nin ilk maçında rakip oluyor. Eczacılı Natalia da Güneş Sigortalı Neslihan da "Kazanan biz olacağız" diyor

7 ay birlikteydiler
Bayanlar voleybolda ilk servis bugün atılıyor. Avrupa ikincisi, Dünya Kupası yedincisi Bayan Milli Takımı'nın iki yıldızı Neslihan ve Natalia da zorlu maraton öncesi SABAH için biraraya geldiler. Üstelik 7 ay boyunca yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen, uzun kamplarda dostluklarını pekiştiren, beraber sevinip beraber üzülen milli oyuncular bugün rakip oluyor. Şampiyonluğun favorileri ve Milli Takım'a çok sayıda oyuncu veren Eczacıbaşı ve Vakıfbank Güneş Sigorta bugün karşı karşıya gelecek.

Halktan büyük ilgi var
Milli formayla milyonların gönlünde taht kuran Natalia ve Neslihan da bugün birbirine rakip oluyor. İstanbul'un simgelerinden Kız Kulesi'nin önünde poz veren iki yıldız voleybolcuyu karşılarında gören Üsküdar sakinleri hemen çevrelerini sarıyor. İkili kendilerine gösterilen ilgiden öyle mutlu oluyor ki, her isteyene imza veriyor, fotoğraf çektiriyor, tebrikleri kabul ediyorlar. Saçları briyantinli delikanlılar "Kutlamak istiyoruz" diyerek çekine çekine onların yanaklarından öpüyorlar.

Özleyenler için fırsat
İki star da yorgun görünüyor ancak iddialarından hiçbir şey yitirmemişler. Japonya'daki Dünya Kupası'nda 11 maçlık maratondan çıkar çıkmaz kulüplerinde mesaiye başlayan Neslihan ve Natalia, bugünkü Eczacıbaşı-V.Güneş Sigorta maçında kazananın kendi takımları olacağını söylüyor. Milli formalar katlanıp rafa kalktı, dostluk da saha dışında kalacak. Şimdi sultanların kafasında tek şey var, o da iyi oynayıp kazanmak. Bu maç Filenin Sultanları'nı özleyenler, onlara doyamayanlar için bulunmaz bir fırsat.

Voleybolu özleyenler için
Avrupa Şampiyonası, Dünya Kupası derken sayıları katlanan voleybolseverler lige de bugün kavuşuyor. Haftanın maçında Eczacıbaşı ve V.Güneş Sigorta Burhan Felek'te kozlarını paylaşacak

Bayanlar voleybolda 2003-2004 sezonu bugün başlıyor. Japonya'daki Dünya Kupası nedeniyle 1 ay geciken ligin ilk gününde şampiyonluk adayları Eczacıbaşı ile Vakıfbank Güneş Sigorta saat 19.00'da Burhan Felek Salonu'nda karşı karşıya gelecekler.

Maçı TRT canlı yayınlayacak. Yeni transferleriyle göz kamaştıran Eczacı ve Güneş Sigorta, hazırlık döneminde tam takım olarak çalışamamanın sıkıntılarını en aza indirmeyi başardılar.

İlk günün öteki maçlarında Yeşilyurt Salonu'nda Yeşilyurt-Emlak Toplu Konut İdaresi (15.00), Ankara Selim Sırrı Tarcan Salonu'nda Numune-Beşiktaş (12.00), TED Kolejliler-Kocaelispor (14.00), Türk Telekom Aycell-İller Bankası (16.00) karşılaşacak.

G.Doğu'da iki maç var
Güneydoğu'ya da uzanan ve burada büyük ilgi gören Bayanlar Ligi'nde bugün Diyarbakır'da Dicle Üniversitesi, ligin yeni takımı Şişli ile saat 13.00'te karşı karşıya gelirken, Şanlıurfa'da Şanlıurfa Gençlik-Karşıyaka aynı saatte fileye yükselecekler.

Cengiz TOKGÖZ


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
hibe destekler

Sarı Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır