kapat
29.11.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL



Daum çark ediyor

Son iki maçta, Servet, Mahmut, İsmail gibi isimlerini deneyen Alman teknik adam, Beşiktaş maçının taktik provalarında iki hafta öncesine kadar oynattığı 11 üzerinde duruyor

Ümit, Fatih dönüyor
Sezona en azından skor olarak iyi başlayan ancak daha sonra aldığı kötü sonuçların ardından sıkıntılar yaşayan Fenerbahçe'de, teknik direktör Daum, son iki maçta yaptığı operasyondan vazgeçmenin sinyallerini veriyor. Kötü sonuçların ardından takımda operasyon yapan Alman teknik adamın, yedeğe çektiği isimlerden Fatih ile Ümit Beşiktaş maçında büyük olasılıkla 11'de oynayacak. Savunmada Fatih'in yanısıra Tomas, Fabio ve sakatlığından tamamen kurtulan Petkov'un forma giymesi bekleniyor. Ümit Özat ise büyük olasılıkla orta alanda görev yapacak.

Aurelio kulübeye
Orta alanda Yusuf, Serhat ve Selçuk'un da görev alması bekleniyor. Aurelio ve Rebrov ise yedek soyunacak. Daum, bu iki futbolcuyu gerektiğinde kötü oynayan futbolcularla değiştirmeyi planlıyor. Sezon başında sol kanatta oynatılan ve bu yüzden teknik direktör Daum'la ters düşen Tuncay da son maçlarda olduğu gibi Beşiktaş derbisinde de Van Hooijdonk'la birlikte ileri ikilide görev yapacak. Alman teknik adam, kadro çalışmalarının yanısıra futbolcularını bu kritik maça motive etmek için de birebir görüşmeler yapıyor.

Serhat'a görücü
Fenerbahçe'nin formda oyuncularından Serhat, sakatlığının izlerini silmek için ekstra çaba harcarken, Beşiktaş maçında ne olursa olsun oynamak istediğini söyledi. Daum tarafından sağ kanatta görev verilmesi beklenen Serhat, "Bu sezon benim için farklı. Daum'a ve kulübe borcum var. Bu yüzden canımı dişime takarak oynuyorum. Sakatlığım düzeliyor. Derbiye kadar hazır olacağım. Hocam görev verirse, büyük taraftarımızın da desteğiyle bir tarihi zafere daha imza atmayı hedefliyoruz" ifadesini kullandı. Bu arada Serhat'ı İngiliz takımlarının takibe aldığı ve derbiye menajerlerin geleceği öğrenildi. Genç golcüye kancayı takan kulüplerin başında Arsenal geliyor.

Deniz DERİNSU


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
hibe destekler

Sarı Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır