kapat
29.11.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL



Cavcav dopingi

Oyuncularını, "Samsun yenilgisi için size ceza veriyorum" diyerek ateşleyen Cavcav, galibiyetin ardından primi yükseltti

Sporting Lizbon-G.Birliği maçının 3 saat öncesi... Kırmızı-siyahlılar kaldıkları otelde maç yemeğini yiyor. G.Birliği Başkanı İlhan Cavcav, bir konuşma yapacağını söylüyor. Herkes, Cavcav'dan maç primini arttıracak sözler bekliyor. Tecrübeli başkanın sözleri, hepsini şoke ediyor "Samsun yenilgisi için size 45 milyar para cezası verdik." Cavcav, bunları söyleyip oteli terkediyor. Bu sözlerle adeta kamçılanan G.Birliği, Sporting Lizbon'u adeta sahadan siliyor ve 3-0 kazanarak UEFA Kupası'nda 3.tura yükseliyor. Maçın ardından takımın otobüsüne biniyor Cavcav. Gözleri yaşlı. "Size ben ceza kesebilir miyim? Bunu sizi kamçılamak için, doping olsun diye söyledim. Priminizi 125 milyardan 150 milyara çıkarıyorum" diyor gönlünü alarak futbolcularının.

Gözler kupaya çevrildi
Cavcav, Milli Takım'ın intikamını aldıklarını belirterek, "Önce İngiliz Blackburn'ü, ardından da Milli Takım'ın gidemediği Portekiz'in bir takımını eledik. Portekizliler, teknik direktörlerini beyaz mendillerle istifaya davet ettiler. Bu da bizim için büyük olaydır. UEFA Kupası'nı kazanan 2.Türk takımı olmak istiyoruz. Takıma takviye yapıp daha büyük başarılara imza atacağız" diye konuştu.

Herkes aradı Ulusoy aramadı
G.Birliği Başkanı İlhan Cavcav'ı Sporting Lizbon maçının ardından ilk kutlayan Spordan Sorumlu Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımıcı Mehmet Ali Şahin oldu.

Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay, Cavcav'ı 3 kez telefonla ararken Beşiktaş Başkanı Serdar Bilgili'den de tebrik mesajı geldi. İlhan Cavcav, kendisini bir tek Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy'un aramadığını belirterek, "Kendi başkanımız bizi tebrik için aramadı. Buna gerçekten çok üzüldük" şeklinde konuştu.

Kral karşılama
Fransa'nın Lens takımını deplasmanda 3-1 yenerek UEFA Kupası'nda 3.tura yükselen G.Antep'te büyük sevinç yaşanıyor. Özel uçakla ülkeye dönen takımı, kalabalık bir taraftar grubu coşkuyla karşıladı.

Başkan Celal Doğan, "Denizi geçtik artık okyanustayız. Gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz. Amacımız, Türk futbolunu Avrupa'da en iyi şekilde temsil etmek, hem ülkemizi hem de kentimizin ismini Avrupa'da duyurmak. Lens galibiyetleriyle UEFA'daki başarımızın tesadüfi olmadığını da ortaya koymuş olduk" şeklinde konuştu.

Ali ERDOĞAN


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
hibe destekler

Sarı Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır