kapat
27.11.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL



HINCAL HULUÇ


Lucescu'yla olmaz

Beşiktaş'ın Lazio'yla berabere kalmasını nasıl değerlendiriyorsunuz?

Yazık oldu.. Gayet rahat kazanabileceği bir maçtı. Lazio'da hiçbir şey yok, hakikaten hiçbir şey yok. İkinci yarıda adamlar üç oyuncu değiştirerek takımını tazeledi. Lucescu yorgun oyuncularla savunmaya çekildi ve zorla Lazio'yu üzerimize çekti. Zamana oynamaya başladık. Futbolu bırakıp topu tepmeye başladık. Maçı kazanmasına imkan olmayan Lazio'yu zorla devreye soktuk. Ve beraberliği mucizelere bıraktık. Direklerden döndü, Cordoba çok güzel kurtarışlar yaptı. Adamlar bedava topları kullanamadılar. Kazanacağımız maçta beraberliği zor kurtardık.

* Ama Beşiktaş hâlâ ikinci sırada ve son maçı çıkmayı garantileyen Chelsea'yle..

Beşiktaş bu gece kazanır, ikinci turu da garantilerdi. Şimdi yine bir yığın hesapların içine gireceğiz. Bu hesapları yaparken de dün sahanın en iyi oyuncusu Giunti tribünde olacak. Yani kuş avucuna konmuşken tutmayıp, işi son maça bırakmayı benim aklım almıyor. Son maçtaki rakibin dandik bir takım olsa gene mesele yok. Ama Chelsea'yle oynayacağız. Sen bu hesapları nasıl yapamıyorsun?

Puan cetveli, durum ne olursa olsun, rakip ne olursa olsun kafasında önce kaybetmemek olan bir hocayla işler bu kadar oluyor..

* Lucescu'nun temel hatası neydi?

1-1'den sonra Lazio her an gol akını yapmaya başladı. Ve Lucescu oyuna müdahale etmedi. Bu arada skorun değişmeyişi sadece talih.. Böyle bir şey olur mu? Ezip götüreceğin maçta işi şansa bırakmanın alemi var mı?

Avrupa'nın en iyi kadrolarından biriyle böyle bir zavallı ikinci yarı oynayan hem de ilk yarının son dakikasında penaltıdan golü atıp rakibin moralini bozmuşken, işi bitireceğine takımın kaderini rakibin beceriksizliğine bırakmayı benim futbol mantığım almıyor.

* Kritik maçlarda gol atamayan İlhan Mansız, Lazio karşısında da çok önemli bir gol pozisyonunu kullanamadı...

İlhan'ın iki tane gol kaçırdığı doğru.. Ama zorluk derecesi yüksek hiçbir maçı Beşiktaş kazanmak için oynamıyor ki? İlhan, bu tür karşılaşmalarda ileride yalnızları oynuyor.


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
hibe destekler

Sarı Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır