kapat
27.11.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL



Firarının öyküsünü anlattı

İstanbul'da onlarca gasp olayı gerçekleştirdikten sonra gaz bombalı bir operasyonla yakalanan cezaevi firarisi Musa Sargın ve yedi adamı çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Sargın, polisteki sorgusu sırasında 45 gün önce cezaevinde düşerek ayağını kırdığı için kaldırıldığı GATA'dan "firar"ını da anlattı. Sargın, nöbetçi eri kendi içtiği esrarlı sigaranın dumanıyla uyutarak kaçtığını iddia etti.

DUMANI SURATINA ÜFLEDİM
Sargın ifadesinde, "Cezaevinde yatarken, banyoda düşerek sağ ayak bileğimi kırdığım için beni Haydarpaşa'da bulunan askeri hastaneye sevk ettiler. Buraya geldiğimde kaçmayı kafama koymuştum. Ben hastanedeki odamda yatarken başımda sürekli bir asker bekliyordu.

Zamanla bu askerle samimiyet kurdum. Bir gün yanımda sakladığım esrarlı sigarayı içmek için ondan izin aldım. Sigarayı yaktığımda dumanını sürekli üzerine üflüyordum. Bir süre sonra dumandan başı dönmeye başladı. Yatağın ucuna başını koyarak uyumaya başladı. Bu sırada beni tek elimden yatağa bağlayan kelepçeyi açarak odadan çıktım. Hastane içinde bir odadan aldığım paltoyu üzerime geçirerek ziyaretçi kılığında hastaneden çıktım" dedi.

Mehmet AKTARAN


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
hibe destekler

Sarı Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır