kapat
27.11.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL



Dedesi bir tek Nildeniz'e acıdı

Boşanma davası bir hafta önce karara bağlanan emekli öğretmen, eski eşi ile kızı ve damadını öldürüp intihar etti

İzmir Foça'da bayram tatilini geçiren ailesi ile bir araya gelen emekli öğretmenin bir hafta önce boşandığı eşi ile tartışması kanlı bitti. 53 yaşındaki Kasım Koluaçık eski eşi, kızı ve damadını kurşuna dizdikten sonra tüfeğinde kalan son kurşunu kendisine sıktı.

İstanbul'da yaşayan emekli öğretmen Kasım Koluaçık dün öğle saatlerinde, Yeni Foça Beldesi Alize Tatil Köyü Donatkent Sitesi'nde bayram tatilini geçiren 32 yaşındaki kızı Nurten ve avukat damadı Namık Şahin'in yazlığına geldi. Koluaçık burada bir hafta önce boşandığı ve kızının yanında kalan eski eşi Meryem Koluaçık ile tartışmaya başladı.

KURŞUNA DİZDİ
Kavgaya dönüşen tartışmanın ardından evden ayrılan Koluaçık otomobilinde bulundurduğu pompalı tüfeği alarak geri döndü. Bir kez daha kapıyı çalan emekli öğretmen eski eşini, kızını ve damadı Namık Şahin'i kurşunlayarak öldürdü. Kasım Koluaçık, daha sonra otomobiline binerek olay yerinden uzaklaştı. İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri, evde üç kişinin cesedi ile karşılaştı. Şahinler'in 3 yaşındaki kızı Nildeniz ise bir köşeye sığınmış, ağlarken bulundu.

Bir süre sonra da Kozbeyli Köyü yol ayırımında Kasım Koluaçık'ın kendisine ait aracın içinde ölü bulunduğu haberi geldi. Koluaçık'ın ailesini kurşuna dizdiği tüfekteki son kurşunu kendisi için kullandığı belirlendi. Olayla ilgili soruşturma halen sürüyor.

Fahrettin DOKAK


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
hibe destekler

Sarı Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır