kapat
26.11.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL



1,2,3 yetmez

Serbest ve grekoromende 7'şer sıkletin dördünde olimpiyat vizesi hala alınamadı. Şubat, Mart ve Nisan'daki turnuvalar, bu sıkletlerde son şanslar

Türk güreşi, Atina Olimpiyatları'nda tam kadro mücadele edebilmek için 2004'ün ilk yarısında düzenlenecek güreş turnuvalarında başarılı olmak zorunda. Güreşçilerimiz, bu yılki dünya şampiyonalarında bekleneni veremeyince serbest ve grekoromen stilde sadece üçer sıklette olimpiyat vizesi alabildi. Serbestte 55 kiloda Ramazan Demir, 60'ta Tevfik Odabaşı ve 84'te Gökhan Yavaşer, grekoromende 60'ta Bünyamin Emik, 66'da Şeref Eroğlu ve 84'te Hamza Yerlikaya, dünya şampiyonalarında ilk 8'e girerek bu sıkletlerde olimpiyat barajının aşılmasını sağladılar.

Üçer turnuva daha var
Olimpiyat vizesi için kader turnuvaları Serbest Slovakya'da 1-2 Şubat, Bulgaristan'da 14-15 Şubat tarihlerindeki turnuvalarla 23-25 Nisan'da İstanbul'da gerçekleştirilecek Avrupa Şampiyonası. Grekoromen 28-29 Şubat'ta Sırbistan-Karadağ, 13-14 Mart'ta Özbekistan'da yapılacak turnuva ve 8-11 Nisan'da İsveç'teki Avrupa Şampiyonası.


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
hibe destekler

Sarı Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır