kapat
26.11.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL



Terim çıkmazda

Denizli maçı sonrası operasyon kararı alan G.Saray'ın hocası, başkan Canaydın'ın "Ucuz iki yerli alabiriz" demesi üzerine sıkıntıya girdi

G.Saray Teknik Direktörü Fatih Terim, Denizlispor maçı sonrası aldığı operasyon kararını yeniden gözden geçirme kararı alacak. İlk yarının bitmesine 4 hafta kala kadro içinde bir takım değişiklikler yapacak olan tecrübeli teknik adam, ocak ayında da en az 4 futbolcuyu gönderip, yerlerine transfer yapmayı planlıyordu. Ancak başkan Özhan Canaydın'ın, "Ocak ayında transfer yapmamız zor gözüküyor. Mali olanaklarımızı zorlarsak belki iki tane ucuz yerli futbolcu alabiliriz" sözleri, Terim'i çıkmaza soktu.

Yerleri boş kalacak
Tecrübeli hoca bu şartlar altında ocakta göndermeyi düşündüğü oyuncuların yerine aynı sayıda oyuncu alamayacak. Bu durumda ya kadrosunun daralması dahil her şeyi göze alıp, kafasında bitirdiği oyuncularla yollarını ayıracak ya da operasyonun kapsamını daraltacak. Aslında Terim de daha önce ara transferde Avrupa'dan kaliteli oyuncu bulmanın kolay olmadığını söylemişti.

2. yıldız aranıyor
G.Saray şu anda Adanasporlu Necati'nin transferi için prensipte anlaşma sağlamış durumda. Ancak ikinci oyuncunun kim olacağı henüz kesinlik kazanmadı. Sarı-kırmızılı takımın transfer listesinde İstanbulsporlu Faruk, G.Antepli İbrahim Toraman, Trabzonlu Gökdeniz ve Bayer Leverkusenli Yıldıray var.

Yaşar YALÇIN


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
hibe destekler

Sarı Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır