kapat
26.11.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL



Rüştü kalmalı

Tecrübeli file bekçisinin sarı-lacivertli takıma dönüp dönmeyeceği tartışmasına Kutlualp noktayı koydu "Dönerse yanlış olur. Hem bizim kaleci sorunumuz yok"

En iyi kaleciler bizde
Fenerbahçe'de Recep ile Volkan'ın kaledeki sorunu çözmek için yeterli olmadığını savunan ve Rüştü'nün mutlaka geri dönmesi gerektiğini belirten gruba yönetici Hakan Bilal Kutlualp'ten yanıt geldi. Rüştü'nün şu anda dönmesinin büyük bir yanlış olacağını söyleyen Kutlualp, "O, Barcelona'ya giderken çok önemli bir misyon üstlendi. Türkiye'yi ve Fenerbahçe'yi temsil etmeye gitti. Bunun için yola çıktı. Bizim bildiğimiz Rüştü de bunu başaracaktır. Ayrıca F.Bahçe'de kaleci sorunu olduğunu da düşünmüyorum. Bize göre kalecelerimiz Türkiye'nin en iyileri" diye konuştu.

Tuncay kendi gelmeli
Kutlualp ayrıca başta Tuncay olmak üzere sezon sonunda sözleşmesi bitecek futbolcularla, mukavele yenilemek için yönetimin hiçbir girişimde bulunmayacağını belirterek, "Bir futbolcu, Fenerbahçe'de yoluna devam etmek istiyorsa kendisi gelir ve talepte bulunur. Bunun dışında bizim Tuncay'a ya da bir başkasına çağrı yapmamız sözkonusu olmaz" dedi. Bu arada Fenerbahçe Kulübü'nde bayramlaşmanın bugün 14.30'da Samandıra'da yapılacağı ve ardından takımın Beşiktaş maçının hazırlıklarına başlayacağı bildirildi.

Deniz DERİNSU


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
hibe destekler

Sarı Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır