kapat
21.11.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL



Kurtulduklarına bile tam sevinemediler

Ayşe Dişçi: Mesai devam ediyordu. Büyük bir patlama oldu. Gürültüyle birlikte camlar kırılmaya başladı, tavanlar çöktü. Patlamanın sesi nedeniyle kulaklarımız yaklaşık 15 dakika duymadı. Kendimizi çok zor dışarı attık. Arkadaşlarım içeride kaldı. Hiç birinden haber alamıyorum

Orhan Serin: Kulakları sağır edercesine bir gürültüydü. O an yaşadığım korkuyu anlatamam. Cam parçaları üzerime doğru geliyordu. Başımı korumaya çalıştım ancak yaralanmaktan kendimi kurtaramadım. Bankada daha önce yangın eğitimi aldığımız için acil durumlarda, felaketlerde neler yapabileceğimizi öğrenmiştim. Tedbir almıştım fakat başımdan ve kolumdan yara aldım. Bu vahşetin içinden sağ olarak çıktığıma şükrediyorum.

Turan Özer: Patlamanın etkisiyle büyük bir basınç hissettim. Dördüncü kattan, merdivenlerden koşarak kendimi hemen dışarı attım. Daha sonra dışardaki sağlık ekipleri beni hastaneye götürdü. Hâlâ olayın etkisindeyim. Ben çıkarken birçok arkadaşım yaralı halde binadan çıkmaya çalışıyorlardı. Çok yaralı vardı ve her taraftan yardım çığlıkları yükseliyordu. Arkadaşlarımın durumunu çok merak ediyorum.

Ahmet Arıöz: HSBC'nin yakınındaki Bank Mellat'ın Genel Müdür Yardımcısıyım. Patlama olduğunda birinci kattaydım. Sırtım dönüktü. Birden patlama oldu ve önümdeki bilgisayar falan uçtu gitti. Kendimi yerde buldum. Patlamadan sonra bina boşaltılmaya başlandı.

Fethiye Üzümcüoğlu: Sabah sakin bir iş ortamındaydık aniden dışardan içeri giren müthiş bir hava akımıyla birlikte camlar patladı. Tavandaki lambalar, kaplamalar dökülmeye başladı. Her yer müthiş sarı bir toz bulutu ve amonyak kokusuyla doldu. Tavandan dökülen malzemeler yüzünden de insanlar panik içinde zorlukla yürümeye çalışıyorlardı. Ancak toz bulutu dağılınca yan çıkıştan binaya boşalttık. Yaralı arkadaşlarımız hastaneye gönderildi.


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
hibe destekler

Sarı Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır