kapat
21.11.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL



Konsoloslukta iki şehit var

Saldırıların hedeflerinden biri olan Beyoğlu'ndaki İngiliz Konsolosluğu'nda biri polis biri güvenlik görevlisi, iki kişi öldü.

12 yıllık polis memuru, 33 yaşındaki Hüseyin Apaydın, Beyoğlu Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Araştırma Şubesi'nde görevliydi. Olayı duyar duymaz Taksim İlk Yardım Hastanesi'ne koşan Hatice Apaydın, eşinin ölüm haberini alınca sinir krizleri geçirdi. 7 yaşında bir oğlu ve Kübra adında bir kızı olan Hüseyin Apaydın'ın ölüm haberi ailesini yasa boğdu. Kirada oturan, geçtiğimiz yıl da babasını kaybeden Apaydın'ın ölüm haberi felçli annesi ve çocuklarından saklanıyor.

BİRİ GÜVENLİK GÖREVLİSİ
Konsolosluk'ta ölenlerden biri de güvenlik görevlisi olarak çalışan 39 yaşındaki İsmail Çiftlik... İsmail Çiftlik'in iki çocuk babası olduğu, ayrıca 8 yıldır İngiliz konsolosluğunda, kardeşi Salman Çiftlik ile birlikte görev yaptığı öğrenildi. Çiftlik'in Buse (8) ve Gözde (11) adında iki kız çocuğu bulunuyor. İsmail Çiftlik'in erkek kardeşi Salman Çiftlik konsolosluk dışında bir görevde olduğu için patlamadan kurtuldu.

Neslihan KESKİN - Ercan Sarıkaya - Yalçın BEL


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
hibe destekler

Sarı Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır