kapat
21.11.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL



Nikâhına 20 gün kala, ölüme gitti

Konsolosluğun karşısında çalışan tezgâhtar Gürcan Boyun'un parçalanan cesedini nişanlısı gözyaşlarıyla teşhis etti

İngiliz Konsolosluğu'nda meydana gelen patlamanın ardından hayatını kaybedenlerden biri de henüz bir hafta önce nişanlanan genç bir kadındı. Konsolosluğun hemen karşısındaki mağazada çalışan Gürcan Boyun'un patlamada parçalanan cesedini, yirmi gün sonra evleneceği nişanlısı Zeki Karagül hastanede tespit etti.

Ömer Hayyam Caddesi'nde ailesiyle birlikte yaşayan Gürcan Boyun 30 yaşındaydı. İngiliz Konsolosluğu'nun karşısındaki mağazada tezgahtar olarak çalışıyordu. Dün sabah çalıştığı mağazada patlamanın etkisiyle kırılan camlar, onun da ağır yaralanmasına ve yüzünün parçalanmasına neden oldu.

YÜZÜĞÜNDEN TANIDI
Ailesi dün öğlen saatlerine kadar onu hastane hastane aradı. Ağabeyi Zafer Ercan Boyun ve henüz bir hafta önce nişanlandığı Zeki Karagül tüm karakolları gezindi. Gürcan Boyun'un çalıştığı mağaza patlamanın etkisiyle savaş alanına dönmüştü ancak genç kadını gören yoktu. Daha sonra Taksim İlk Yardım Hastanesi'nin morgunda abisi Zafer Ercan Boyun kardeşini tesbit etti. Ancak inanamıyordu. Feryatlar içinde hastanenin bahçesine koştu. Nişanlısı da olayı tam bu sırada öğrendi. Daha yeni taktıkları nişan yüzüğü parmağındaydı. "İnanamıyorum, olamaz" diyerek göz yaşları içinde kaldı. Olayı kabullenemediler. Ağabeyi, yakınları tarafından zor teskin edildi. Nişanlısı Zeki Karagül de daha sonra genç kadının parçalanan cesedini morgda bir kez daha tespit etti. Ancak dışarı çıkarıldığında ayakta duramayacak haldeydi.

Esra TÜZÜN


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
hibe destekler

Sarı Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır