kapat
21.11.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ


TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL



İsrail saldırılardan 24 saat önce uyardı

İsrail İstihbarat Sitesi'nde,"Sinogog saldırılarından sonra yeni saldırılar olabileceği konusunda Türkiye uyarıldı"dendi

İstanbul'da dün meydana gelen ikinci ikiz saldırılar öncesi İsrail'in Türkiye'yi uyardığı öne sürüldü. İsrail istihbarat sitesi Debka'da yer alan habere göre İsrail saldırıdan 24 saat önce Türkiye'yi yeni saldırılar olabileceği konusunda uyardı. Haberde sinagog saldırılarından sonra İsrail'in güvenlik önlemlerinin arttırılmasını istedikleri ve yeni saldırılara hedef olunabileceği konusundaki istihbaratları yetkililere ilettikleri iddia edildi. Siteye göre İsrail Parlamentosu'na rapor sunan İç Güvenlik Bakan Yardımcısı "Yakında Güneydoğu Asya, Kuzey Afrika, Batı Avrupa ve Türkiye'de bir saldırı olabilir" uyarısında bulundu.

ALMANLAR EMİN: LADİN
Öte yandan Alman İstihbarat Teşkilatı (BND) Başkanı August Hanning saldırıların kesinlikle El Kaide'den izler taşıdığını söyledi. El Kaide'nin dünyada etkinliğini artırarak sürdürdüğünü söyleyen Hanning konuşmasına şöyle devam etti Avrupa'daki Müslüman savaşçıların Irak'taki Amerikan işgaline karşı koymak için sabırsızlandıklarını saptadık. Ladin saldırılarda büyük bir rol oynuyor."


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
hibe destekler

Sarı Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır