kapat
20.11.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMÄ°


TÃœRKÄ°YE
DÃœNYA
POLÄ°TÄ°KA
SPOR
MEDYA
SERÄ° Ä°LANLAR
METEO
TRAFÄ°K
ÅžANS&OYUN
ACÄ°L TEL



Lazio için Deniz bitti

"Lazio bizi yenmek zorunda. Yani bu maç defans değil hücum yapacaklar ve Beşiktaş kazanacak."

Şampiyonlar Ligi'nde Salı günü Lazio ile Roma'da kritik bir maça çıkacak olan Beşiktaş'ta kaptan Tayfur, daha önce 3 kere karşılaşıp, 3 kere yenildikleri rakiplerini bu sefer devireceklerini iddia etti. Tayfur, "Bizim için zorlu bir dönem başlıyor. Önce ligde Konyaspor, sonra da Şampiyonlar Ligi'nde Lazio deplasmanıLazio bizi 3 maçta da yenmiş olabilir. Ama bu maç çok farklı olacak. Çünkü bu sefer kazanmak zorundalar. Yenildiğimiz 3 maçta da defans ağırlıklı oynayıp, kontrataklarla gol bulmuşlardı. Ama şimdi açık oynayacaklar ve böyle oynadıklarında da nasıl kolay gol yedikleri ortada.

Bu sefer kaçamazlar
Grupta 4 maçta 8 gol yemeleri defans sıkıntılarını gösteriyor. Biz de bundan faydalanacağız. Çünkü deplasmanlarda daha iyi organize oluyoruz ve az hata yapıyoruz. Bunu Chelsea maçında gösterdik. Şimdi Lazio'yu da yeneceğimize inancımız tam. En azından 1 puan alırız" diye konuştu.

Beşiktaş'ın da çok iyi bir hava yakaladığını sözlerine ekleyen siyah-beyazlı futbolcu, "Giunti, Yasin ve ben ortasahada çok uyumluyuz. Takımın bütün hatları arasında bağ oluştu. Çok iyi bir takım olduk. Bu ekip Şampyionlar Ligi'nde çeyrek finale çıkacak güce sahip. Ligde ise şampiyon apoletiyle dolaşıyoruz. Güçlendirilmiş bir kadromuz var. En büyük rakibimizi kendimiz olarak görüyoruz. Biz her maçta ciddi mücadele edersek ve konsantre olursak bize ligde durduracak takım yok" ifadesini kullandı.

Fener'e vakit var
Tayfur, Konya ve Lazio'dan sonra deplasmanda F.Bahçe ile yapacakları maçı da "Çok önemli" olarak niteleyerek, "Ancak bizim için önce Konya, sonra da Lazio maçları var. F.Bahçe'ye ise daha vakit var. Bu yüzden şimdilik onları düşünmüyoruz ama bu maçı da mutlak kazanmalıyız" yorumunu yaptı.


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
hibe destekler

Sarı Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır