kapat
20.11.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMÄ°


TÃœRKÄ°YE
DÃœNYA
POLÄ°TÄ°KA
SPOR
MEDYA
SERÄ° Ä°LANLAR
METEO
TRAFÄ°K
ÅžANS&OYUN
ACÄ°L TEL



Son gülen Hırvatlar

Slovenya'yı deplasmanda Prso ile deviren Hırvatistan, Euro2004 biletini aldı. İspanya, Norveç'i deplasmanda da yenip, tur atladı

Tomas 21 dakika
Avrupa Şampiyonası play-off turunda dün gece Hırvatistan ve İspanya da tur atladılar. Hırvatistan, sahasında 1-1 berabere kaldığı Slovenya'yı deplasmanda Prso'nun golü ile 1-0 yendi. İlk yarıda Sokoto ve Rosso ile iki pozisyonu harcayan Hırvatistan, Juventus'ta forma giyen Tudor'un 59'da ikinci sarı kartını görmesi ile 10 kişi kaldı ama 2 dakika sonra golü buldu. Sokota'nın uzun pasını alan Prso ilk maçta olduğu gibi kaleci Dabanovic'i avladı 0-1. F.Bahçe'nin eski yıldızı Rapajc 69'da yerini sarı-lacivertlilerin yeni yıldızı Tomas'a bıraktı.

Raul 35'i buldu
Gecenin bir diğer Portekiz yolcusu ise Norveç'i deplasmanda 3-0 yenen İspanya oldu. Cumartesi günü sahasında 1-0'lık mağlubiyetten 2-1'lik galibiyete ulaşan Matadorlar, 34. dakikada Raul'un golüyle 1-0 öne geçti. Deportivo'nun oyun kurucusu Valeron'un mükemmel pasında kaleci Johnsen'i çaresiz bırakan Raul, İspanya Milli Takımı'nda 35. golünü kaydetti. İlk yarı bu skorla biterken, 49'da yine Valeron'un asistiyle Vicente durumu 2-0 yaptı. 57'de Etxeberria farkı üçe çıkartırken, İspanya bu galibiyetle Portekiz'deki finallere katılma hakkı elde etti.


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
hibe destekler

Sarı Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır