kapat
20.11.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMÄ°


TÃœRKÄ°YE
DÃœNYA
POLÄ°TÄ°KA
SPOR
MEDYA
SERÄ° Ä°LANLAR
METEO
TRAFÄ°K
ÅžANS&OYUN
ACÄ°L TEL



Ä°stifa etmedi

Güneş, "Halkımıza verdiğimiz sözü tutamadık. Acının verdiği sıkıntıyı iyi kullanıp atılım yapmalıyız" diye konuştu

Hakan'ın şutu kader anıydı
Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, dünya sıralamasında 56. sırada bulunan Letonya'ya elenmenin şokunu yaşadığını söyledi, istifa edip etmeyeceği şeklindeki soruya da ilginç bir yanıt verdi. 2-0'dan sonra konsantrasyonlarını kaybettiklerini ve şok bir yenilgi tattıklarını söyleyen Güneş, "Yediğimiz gol bizi sıkıntıya soktu. Ardından Hakan Şükür'ün direkten dönen topu maçı çevirdi. Bir maç değil, bir şampiyona kaybettik. Borcumuzu ödeyemedik, halkımıza verdiğimiz sözü tutamadık, üzüntülüyüz" dedi.

Ãœlke olarak yenilenmeliyiz
Köklü bir reform yapma fikrini ortaya atmanın zamansız bir çıkış olacağını ileri süren Güneş, "Kadro olarak kendimizi yenilemeden, Türkiye olarak kendimizi yenilememiz gerekiyor. Acının verdiği sıkıntıyı iyi kullanıp atılım yapmalıyız" ifadesini kullandı.

Güneş, "İstifayı düşünüyor musunuz?" şeklindeki soruya da "İstifayı konuşmanın ne yeri, ne de zamanı. Cenaze evine gittiğinizde siz iş mi konuşursunuz? Cenaze evinde istifa konuşulmaz. Seyircinin son 10 dakikadaki tepkisi de bence normal" karşılığını verdi.

Haluk Ulusoy ağladı
Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy ise soyunma odasında gözyaşlarına boğuldu. Futbolcularına yaptığı konuşmada kendini tutamayarak ağlamaya başlayan Ulusoy, "Canınız sağolsun. Bize çok büyük başarılar kazandırdınız" dedi. Başkan Vekili Ata Aksu, soyunma odasında herkesin ağladığını, bunun insani bir duygu olduğunu söyleyerek, "Milletimizden özür diliyoruz" diye konuştu. Eleme maçları sonrası milli takımı bırakacağını açıklayan Tugay'ın da Güneş'in ısrarına rağmen son kez ay-yıldızlı formayı giydiği belirtildi.


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
hibe destekler

Sarı Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır