kapat
20.11.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMÄ°


TÃœRKÄ°YE
DÃœNYA
POLÄ°TÄ°KA
SPOR
MEDYA
SERÄ° Ä°LANLAR
METEO
TRAFÄ°K
ÅžANS&OYUN
ACÄ°L TEL



Eşi ile baldızının boğazını kesti

Evlerini terk eden altı aylık eşi ile konuşmak için kayınpederinin evine giden taksici genç terslenince, eşi ile baldızını acımadan öldürdü

Malatya'da eşi tarafından terk edilen altı aylık evli genç dehşet saçtı. Eşini eve dönmesi için ikna etmeye çalışan taksi şoförü Rıfat Gültaş, hayır cevabı alınca hem eşini hem de 16 yaşındaki baldızını katletti.

Olay; Sarıcıoğlu Sokak Ülkü Apartmanı'nda meydana geldi. 22 yaşındaki Rıfat Gültaş altı ay önce kendisinden bir yaş büyük Sevcan ile evlendi. Evlendikten sonra Rıfat'ın ailesi ile birlikte oturmaya başlayan genç çift sık sık tartışmaya başladılar. Eşiyle yaptığı tartışmaların ardından sık sık evi terk ederek ailesinin yanına giden Sevcan 10 gün önce de yine eşi ve kayınvalidesiyle tartışıp soluğu babasının evinde aldı.

BIÇAĞINI ÇEKİP SAPLADI
Bir süre karısının kızgınlığının geçmesini bekleyen Rıfat, dün kayınpederinin evine giderek eşine barışma teklifinde bulundu. Ancak genç kadından, "Ben gelmeyeceğim. Bayramdan sonra dönerim. Sen git" yanıtını alan Gültaş, cebindeki bıçağı çıkarıp Sevcan'a saldırdı ve boğazını keserek öldürdü. Adeta cinnet getiren genç adam duyduğu sesler üzerine ablasının yanına gelen Emel Yıldız'ı da bıçakladı. Gültaş olaydan kısa bir süre sonra yakalanarak gözaltına alındı.

Erkan KÖSE


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
hibe destekler

Sarı Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır