kapat
16.11.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ
limasollu
TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL



GREENCARD

HAYRİ ÜLGEN


Yanlış düdük

İkinci Lig A Kategorisi'nin İzmit'teki kritik randevusunun kaderini penaltı pozisyonunda yanlış düdük çalan Orhan Erdemir tayin etti. Penaltı pozisyonuna kadar, iki takım da ahım-şahım bir futbol oynamadı. Bilhassa ilk yarıda çok heyecansız ve kazanma azmi olmayan futbolcular vardı. Ancak o penaltıdan sonra Kocaelispor, oyunda ağırlığını daha fazla hissettirdi. Özellikle kanatları çok iyi kullanan Körfez ekibinde sol tarafta mükemmel deparlar atan Yüksel ikinci golle imza koyarak oyunun akışını değiştirdi. Yüksel Sarıyer, gerçekten iyi futbolcu. Ancak biraz fazla agresif. Bu kusurunu giderir ve arkadaşlarıyla uyum içinde olursa geleceğin en büyük golcülerinden biri olur.

Kocaeli defansında stoper İlker ile sol kanatta oynayan Mehmet çok uyumlular. Hem defansı toparladılar hem de topu oyuna iyi sokarak pozisyon zenginliği yarattılar.

Aslında bu maç Kocaelispor'un ve Hüseyin Kalpar'ın varolma maçıydı. Bu maçı kaybederlerse hem şampiyonluk yolunda büyük darbe alacaklar hem de Kalpar'ı kaybedeceklerdi. O penaltı, hem Kocaeli'nin dirilişini hem de Kalpar'ın kalışını tayin etti.

Vestel Manisa'yı ise sahada tanıyamadım. Zaten son haftalarda çok kötü oynuyorlar. Vedat, İzzet, Mahmut ve Eray gibi önemli isimler ilk 11'de yoktu. Golcü Oktay'ın da oyun başında sakatlanıp çıkması konuk ekibin gücünü azalttı. Ama ne olursa olsun yılların tecrübeli hocası Mustafa Denizli şampiyonluğa giden bir takıma kaliteli yedekler almıyorsa suçu kendisinde aramalıdır.

Denizli'ye sormak lazım. Takımın Vestel 90 dakika boyunca hiç gol pozisyonuna girdi mi? Hücumda çoğalabildi mi? Gol yollarında üretken oldu mu? Bu kimlikte bir takım gol atamaz ve yenilgiyi kabul eder.

Sonuç olarak Körfez, Vestel Manisa önünde altın değerinde üç puan alarak yoluna Kalpar ile beraber devam etmiş oldu.


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
hibe destekler

Sarı Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır