kapat
16.11.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ
limasollu
TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL



GREENCARD

Rövanşa 3 fire

Kaleci Rüştü ile Fatih, sarı kart cezalısı durumuna düştü. Kırmızı karttan ihraç edilen Emre Aşık da çarşamba günü oynamıyor

Milli Takımımız, Letonya deplasmanından üç cezalı futbolcuyla dönüyor. Ay-yıldızlı ekibimizde Rüştü, Fatih Akyel ve Emre Aşık, cezaları nedeniyle forma giyemeyecek. 60. dakikada Letonya atağı savuşturulduktan sonra Rüştü, el kol hareketleriyle yardımcı hakeme ofsayt itirazı yaptı. Orta hakem de sarı kart gösterdi. Rüştü böylece cezalı duruma düşen ilk oyuncu oldu. Onun ardından Fatih Akyel de rakibine sert girdiği için gördüğü sarı kartla rövanşta oynama şansını kaybetti.

Güneş uyardı ama...
Son olarak da Emre Aşık, rakibine dirsek atıp, kırmızı kart gördü. Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş'in maç öncesi özellikle kart uyarısı yapmasına karşın, Ay-yıldız, üç futbolcusundan rövanşta yararlanamayacak. Bu arada Letonya Milli Takımı'nın orta sahasında görev yapan Lobanovs da İnönü Stadı'ndaki rövanş karşılaşmasında forma giyemeyecek.

Hakem artniyetliydi
Rüştü, maçtan sonra yaptığı açıklamada, "Karşılaşma bittikten sonra hakemi tebrik etmek için yanına gittim, elini cebine atıp kırmızı kartını işaret etti. Böylece artniyetli olduğu ortaya çıktı. Okan da Emre'yi uyarmaya çalışırken kart gördü. Böyle şey görmedim" dedi.


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
hibe destekler

Sarı Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır