kapat
15.11.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ
limasollu
TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL



GREENCARD

Zehir oldu

Houston'daki Masters Kupası'nda Alman Schuettler'e 2-1 yenilen dünyanın 1 numarası, maç sonrası aldığı kupayla bile kendisini teselli edemedi

ABD'nin Houston kentinde devam eden ATP Masters Kupası'nda dünyanın yeni 1 numarası ABD'li Andy Roddick, Alman Rainer Schuettler'e 2-1 yenildi. Yarı final şansını sürdüren Roddick, son maçında Arjantinli Guillermo Coria'yı yenmek zorunda. 27 yaşındaki Schuettler, bu yıl başında Avustralya Açık'ta final oynamış ve Agassi'ye kaybetmişti.

Büyük bir çekişme içinde geçen mücadelede ilk seti 6-4 kazanan Roddick, diğer iki seti de tie-break'le kaybetti. Maçtan sonra yılı 1 numarada bitirdiği için ABD eski başkanı George Bush'un elinden ödül alan Roddick, "Şu anda büyük bir hayal kırıklığı yaşıyorum. Ama olaya geniş açıdan baktığımda büyük bir başarı kazandığımı söyleyebiliyorum. Kötü oynadığım gerçeğini unutmaya çalışacağım" dedi.

Agassi yarı finalde
Gruptaki diğer maçta Guillermo Coria, Carlos Moya'yı 6-2 ve 6-3'lük setlerle geçerek yarı final şansını sürdürdü.

Diğer grupta 33 yaşındaki yaşlı kurt Andre Agassi, bu sezonun flaş isimlerinden Arjantinli David Nalbandian'ı 7-6, 3-6 ve 6-4'lük setlerle 2-1 mağlup ederek yarı finale çıkmayı garantiledi. Bu grupta Federer, son maçında Ferrero'ya yenilse bile yarı finalde mücadele edecek.


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
hibe destekler

Sarı Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır