kapat
15.11.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ
limasollu
TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL



GREENCARD

Tango Turka

Dünya Kupası'ndaki 10.maçında Arjantin önünde sadece son sette zorlanan Bayan Voleybol Milli Takımımız, Kore karşılaşmasına 7.sırada giriyor

Dünya Kupası'nda Milli Takımımız, 10.maçında Arjantin'i 3-0 yenerek turnuvada 7.sıraya yükseldi.

Arjantin karşısında ilk sete iyi başlayan ve set boyu oyun disiplininden kopmayan Filenin Sultanları, taktik servisleri, Neslihan, Natalia ve Aysun'un hücumlarıyla defansı zayıf, hücumu biraz etkili Arjantin'i dağıtıp ilk seti 25-14 kazanmayı başardı.

İkinci sete yine aynı hızla giren takımımız, Neslihan ve Natalia ile sayı bulurken Esra dağılmaya başladı. Onun yerine Gözde, kaptan Özlem'in yerine de Gökçen dahil oldu. Bu seti de 25-18 alan kızlarımız 2-0 öne geçtiler.

3.sette zorlandık
3.sette ilk teknik molaya 8-4 önde giren milli takımımız, Arjantin defansının biraz hareketlenmesiyle top öldürmekte zorlandı. Defanstan çıkan toplar, rallilerin oynanmasına neden oldu. Bu seti de 25-21 alarak karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldık.

Dünya Kupası'ndaki son maçımızda Güney Kore ile sabah 05.05'te karşı karşıya geldik. Bu maçın sonucuna göre turnuvayı 7. ya da 8.sırada bitirdik.

Brezilya da vizeyi kaptı
ABD'yi 3-0 mağlup eden Brezilya, Çin'den sonra Olimpiyat vizesi alan 2.takım oldu. Atina'ya gidecek son takım, bugün belli oluyor

Bayan Voleybol Milli Takımımız, Arjantin önünde 3-0'lık bir galibiyet alırken, maçın yıldızı olarak pasörümüz Bahar Urcu seçildi.

Öte yandan kupada dün oynanan maçlar sonucunda Çin'den sonra Brezilya da Olimpiyat vizesini aldı. Atina'ya gidecek son takım, bugünkü maçların ardından belli olacak. Dünkü maçlarda şu sonuçlar alındı Brezilya-ABD 3-0, Çin Halk Cumhuriyeti-İtalya 3-0, Japonya-Küba 3-2, Polonya-Güney Kore 3-0, Dominik Cumhuriyeti-Mısır 3-0.

TÜRKİYE-ARJANTİN 3-0
Salon; Osaka Prefectural Gymnasium

Setler; 25/14, 25/18, 25/21)

Süre; 57 dakika (17, 19, 21)

Türkiye; Bahar 8, Esra 6, Özlem 6.5, Aysun 7, Natalia 7, Neslihan 7, Gülden (Libero) 7, Gökçen 7, Gözde 6, Seda 6

Arjantın; Pinedo 7, Paredes 6, Parisi 5, Vincente 6, Mildenberger 5, Pacheco 6, Kobetiç 6, Burgos 5, Kostolnik 5

Hhakemler; Katsumata (Japonya), Juan Li (Çin)

Mustafa YALÇIN


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
hibe destekler

Sarı Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır