kapat
15.11.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ
limasollu
TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL



GREENCARD

Ortega'ya son çağrı

F.Bahçe, Arjantinli yıldızın menajerini İstanbul'a davet etti. Bu görüşmeden de anlaşma çıkmazsa sarı-lacivertliler hukuk savaşına başlayacak

Düğüm çözülecek
Fenerbahçe'de, geçen sezonun ortasından beri süre gelen Ortega sorununda sona yaklaşıldı. FIFA'dan iki kez "11 milyon dolara serbest kalır" kararı çıkan Arjantinli yıldızın durumunu görüşmek için F.Bahçe yönetimi, bu oyuncunun menajeri Caliendo'ya haber gönderdi. Avukatları ile gelmesi beklenen Caliendo ile masaya oturacak olan F.Bahçe yönetimi, artık sorunu çözmeye kararlı. Maddi açıdan da taviz vermemeyi düşünen yöneticiler, diğer taraftan da Ortega'nın takıma dönüşüyle ilgili nabız yoklamaya devam ediyor.

Son söz Daum'un
Bu konuda herkes teknik direktör Daum'un kararını bekliyor. Alman teknik adam, sıcak bakarsa pazarlık masasında dönüş formülü görüşülecek. Caliendo ile yönetim arasında yapılacak Ortega görüşmesinde yine anlaşma sağlanamazsa bu kez Fenerbahçe yönetimi hukuk savaşını başlatacak ve maddi kaybını kurtarmaya çalışacak. Yöneticiler bu konuda daha önce "Gerekirse köyünde nesi varsa elinden alırız" şeklinde açıklama yapmışlardı. Ortega ise mal varlığını eşinin üzerine geçirmişti.

Deniz DERİNSU


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
hibe destekler

Sarı Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır