kapat
15.11.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ
limasollu
TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL



GREENCARD

Ocak gözdeleri

3 kulüp de İbrahim Toraman'ın peşinde. Yıldıray ve Gökdeniz için F.Bahçe-G.Saray, Serkan Balçı için de Beşiktaş-F.Bahçe rekabeti yaşanıyor

Yerliler kıymete bindi
Futbolda ocak ayındaki ara transfer Üç Büyükler'in aynı futbolcular üzerindeki rekabetine tanık olacağa benzer. Galatasaray geçen yıl olduğu gibi bu sezonun devre arasında da kadroda revizyona hazırlanıyor. Sarı-kırmızılılar yabancı futbolcu almayacaklarını açıklayarak Türk oyunculara yöneleceğini açıkça ilan etti.

F.Bahçe de G.Saray gibi orta sahasında ve savunmasında sorun yaşayan bir ekip. Sarı-lacivertliler Brezilya'dan futbolcu bakmayı sürdürüyor ancak Türklerle de ilgileniyor. Beşiktaş ise kadrosunu takviye yapma peşinde.

Japonlar bile izliyorlar
Ara transfere büyük önem veren Galatasaray, listesi en kabarık olan kulüp. Sarı-kırmızılılar Yıldıray, Gökdeniz, İbrahim Toraman, İbrahim Akın, Necati ve Faruk ile ilgileniyor. Bunderliga'ya fırtına gibi bir giriş yapan ancak sakatlığı nedeniyle bir süre kadroya giremeyen Hamit Altıntop da gönlünün G.Saray'da olduğunu saklamıyor.

Sızan bilgilere göre G.Saray, Yıldıray ve Necati'nin işini şimdiden bitirdi, diğerleri için görüşmeler sürüyor. Japonlar'ın yakından ilgilendiği Altaylı İbrahim'in de büyük olasılıkla yeni yılda G.Saray forması giyeceği söyleniyor.

Aynı isimleri istiyorlar
Fenerbahçe'nin listesinde 2 Brezilyalı'nın olduğu biliniyor. Türkler ise G.Saray'ın talip olduğu isimlerle çakışıyor. F.Bahçe de Yıldıray, Gökdeniz, İbrahim Toraman, Serkan Balcı ve Hamit Altıntop'u istiyor.

Beşiktaş, rakipleri gibi ilk 11 için değil, kulübe için temaslarda bulunuyor. İbrahim Toraman uzun süredir ilgilendikleri bir isim. Serkan Balcı ve Faruk da listedeki diğer isimler. Kısacası ocak ayı her transfer dönemi gibi Üç Büyükler'in aynı futbolcular üzerindeki yeni bir savaşına tanık olacak. Ve bakalım bu kez kim kazanacak?

Murat DEMİRYAS


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
hibe destekler

Sarı Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır