kapat
15.11.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ
limasollu
TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL



GREENCARD

Eşi de Şenay'a karşı dava açıyor

Şenay Akay tarafından terk edilen ve boşanacaklarını sürpriz bir biçimde öğrenen Buğra Özçetin, kendisini medyaya malzeme ettiği için Şenay'a dava açıyor

Manken eşi Şenay Akay'ın çalışmalarına sonsuz destek verdiği için medyada 'light koca' olarak anılan Buğra Özçetin hayatındaki sürpriz gelişmelerin şokunu yaşıyor. Eşinin İstanbul'da olmadığı bir gece bir kulüpte fotoğraflanan ve hemen ertesinde de terk edilen Buğra boşanacaklarını da medyadan öğrenmişti. Bu sürpriz gelişmelerin ardından Buğra'nın bunalımlara gireceğini düşünmüştüm ama yanılmışım. Gayet mantıklı bir biçimde konuştu. Şenay hakkında çok güzel şeyler söyledi, "Birbirimizi çok sevdik ama sanırım saygıyı unuttuk. Kendisine bütün haklarımı helal ediyorum" dedi. Onun ağrına giden tek şey, boşanmaya karar veren eşinin bunu kendisiyle konuşmaması ve avukatı aracılığıyla durumdan medyayı haberdar etmesi.

"Benim için 'light' dendi, 'parasız' dendi ve bütün bunlara göğüs gerdim. Ama Şenay star olmayı kafasına koyduğu için evliliğimizi umursamadı" diyen Buğra, hem evliliğini medyaya malzeme ettiği hem de kendisini şikayet ettiği için Şenay'a karşı dava açıyor. Büyük aşklardan bu kadar çabuk nasıl vazgeçilebiliyor anlayamıyorum. (Bu sözüm Şenay'a. Buğra'nın sürpriz açıklamalarını da Şamdan'da okuyabilirsiniz.)

Şengül BALIKSIRTI


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
hibe destekler

Sarı Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır