kapat
10.11.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ
limasollu
TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL



GREENCARD

Mesaj kime?

Alman hocanın, "Yusuf ve Mahmut'un 11'de oynaması gerektiği görüşünün yanlışlığı görüldü" sözlerindeki hedefi merak ediliyor

Gürültüye gitti
Daum'un, Rize maçından sonraki açıklamalarında direkt futbolcularını suçlaması ve özellikle Yusuf ve Mahmut ile ilgili sözleri tartışma yarattı. Alman hocanın "Yusuf ile Mahmut'un ilk 11'de oynaması gerektiği düşüncesinin yanlış olduğunu herkes gördü" şeklindeki sözleriyle neyi amaçladığı bilinmiyor. Bu konuda camiada iki ihtimal tartışılıyor. Bunlardan ilki, Alman hoca, kadro konusunda yönetimden baskı gördü ve mesajı da yöneticilere yolladı. İkincisi ise spor yazarlarına ders vermek için yanlış olduğunu düşündüğü kadro seçimini yaptı. Daum'un bu sözleri, maçta yaşanan sarı kart skandalı yüzünden gürültüye gitti. Ancak dün tartışmalar başladı.

Üçüncü bile zor oluruz!
Yönetimden bu konuda hiçbir yönlendirme olmadığını söyleyen Alman hocanın, Yusuf ve Mahmut'u oynatmanın yanlışlığını göstermek için bu iki oyuncuyu 11'de oynatma olasılığı ise camiada sert eleştirilere neden oluyor. Tecrübeli teknik adamın suçlamaları bununla da bitmiyor. Kötü futbol için direkt futbolcularını suçlayan Daum'un "Yapılan iyi reklam sözleşmeleri veya F.Bahçe'yle mukavele yapanlar yerini garanti görüyorsa yanılıyorlar" dediği futbolcuların da kimler olduğu merak ediliyor. Bu arada Daum'un yönetime, "Bana kaleci, bir defans, bir orta saha oyuncusu ve bir forvet lazım. Gerekirse Tuncay'ı satın ve transferleri yapın. Yoksa bu takım ancak ligde 3. olabilir" dediği öğrenildi.

Deniz DERİNSU


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
hibe destekler

Sarı Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır