kapat
10.11.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ
limasollu
TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL



GREENCARD

En zorunu geçtik

Lucescu, "Gençlerbirliği İstanbul dışındaki en iyi ekip. Zor bir maçtı. Özellikle 10 kişi kaldıktan sonra zorlandık ama istediğimizi aldık" dedi

İlk yarıda çok kaçırdık
Beşiktaş Teknik Direktörü Lucescu, ligin en zor deplasmanından 3 puan çıkardıkları için mutlu olduğunu belirterek, "G.Birliği, İstanbul dışındaki en iyi ekip. Dolayısıyla zor bir maç oldu. İlk yarıda iki gol bulduk ve rahatladık. Başka fırsatlar da yakaladık ama kullanamadık. Rakip iyi pozisyon buluyor ama defansta çok açık veriyor. İkinci yarıda özellikle Emre atıldıktan sonra zorlandık. Ama sonuçta istediğimiz 3 puan almayı başardık. G.Birliği ise UEFA Kupası için tecrübe edindi" dedi.

Niye taca atmadılar?
Lucescu, ilk gol için G.Birliği cephesinden yükselen "Fair play'e aykırı" iddiaları için de "Aslında bunları konuşmak fair play'e uymuyor. Madem öyle kaleci topu taca atsaydı. Ya Ümit yerde yatacaktı ya da kaleci topu dışarı yollayacaktı. Okan topu ikili mücadelede aldı ve o pozisyonun sonunda golü bulduk" diye konuştu. G.Birliği'nin hocası Ersun Yanal ise "Beşiktaş'ın ilk golünde fair-play'e yakışmayan olaylar vardı. Biz zaten o golden sonra ilk yarıda oyundan koptuk" yorumunda bulundu.


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
hibe destekler

Sarı Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır