kapat
10.11.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ
limasollu
TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL



GREENCARD

Bir Luce klasiği 3 atak 3 puan

Siyah-beyazlı takım, 14. dakikada İlhan Mansız'ın golüyle öne geçti. 36'da El Saka'nın kendi kalesine attığı golle, Kartal farkı ikiye çıkardı.

G.Birliği, 51'de Youla ile umutlandı. 65'te Emre ikinci sarıdan atıldı. Ama Kartal, rakibin 23 gol girişimine 7 şutla karşılık verip maçı aldı


Avrupa'da Türkiye'yi temsil eden iki takımın mücadelesinin ilginç ve zevkli görüntülere sahne olması bekleniyordu. Namağlup girdiği son 3 maçındaki performansı gözönünde bulundurulan Beşiktaş, Sparta Prag maçından sonra 2 gün daha fazla dinlenme fırsatı bulduğu rakibi karşısında her açıdan favori gösteriliyordu.

Tamamına yakınını siyah-beyazlıların doldurduğu 19 Mayıs Stadı'nda hesapları, verileri tersyüz eden bir mücadele yaşandı. İlk yarıda oyunu tekeline alan ve bu futbolunun mükafatını 2 golle kapan siyah-beyazlı oyuncular 2.yarıda bütün inisiyatifi yorgun olması gereken G.Birliği'ne bıraktı. Diyarbakır maçından sonra sezonun en kötü 45 dakikasını oynayan Beşiktaş, ikinci yarıda Emre Aşık'ın kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kalınca ecel terleri döktü.

Pascalvari öpücük
Ancak dün gece şans Beşiktaş'ın yanındaydı. Daha maçın başında Ümit'in sakatlanması ve kaleci Botonjiç'in taca atmak isteyip de orta sahaya degajı andıran vuruşunun ardından Beşiktaş'ın golü bulması gecenin şanslı takımı olacağını belli etmişti. Bir tarafta yedek kulübesinden fırlayıp orta saha çizgisine kadar koşturan Ersun Yanal, diğer tarafta Okan tarafından Pascalvari bir şekilde eli öpülen Lucescu.

G.Birliği, oyunun kontrolünü Beşiktaş'a bıraktıkları bu dakikalarda şaşkınlıklarının bedelini 38.dakikada 2.golü yiyerek ödediler. İkinci yarının başında start alan atak yağmuru 51.dakikada golle sonuçlandı.

Emre'nin kırmızı kartla oyundan çıkmasından baskısını arttıran G.Birliği yakaladığı sayısız gol pozisyonunu kullanamadı. Beşiktaş, şansının da yardımıyla 3 puanı aldı.


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
hibe destekler

Sarı Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır