kapat
10.11.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ
limasollu
TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL



GREENCARD

Tontonlar balayında

99 yaşındaki Jim Gorringe ile 84 yaşındaki Dinah Leach dün attıkları bir imzayla dünyaevine girdiler. Düğün telaşından kurtulan çift şimdilerde balayı hazırlığında

Aşkın yaşı yoktur düşüncesi, Yeni Zelanda'da bir kez daha doğrulandı. Yaşlarına aldırış etmeyen 99 yaşındaki Jim Gorringe ve 84 yaşındaki Dinah Leach, geri kalan ömürlerini birlikte geçirmek için 'evet' dedi. Toplam yaşları 183'ü bulan çift, yaşadıkları St. James Huzurevi'nde dün dünyaevine girdi. Gorringe ve Leach böylece "evlenen en yaşlı çift" olarak Guiness Rekorlar Kitabı'na da girmeye hak kazandı. Gorringe ve Leach düğünden önce bir televizyon programına katıldı ve "Kendimizi halen çok genç hissediyoruz. Aşkın yaşı yoktur. Bu yüzden hayatlarımızı birleştirme kararı aldık" diyerek aşklarını herkesin önünde bir kez daha ilan etti.

BİR BARDA TANIŞTILAR
Bu onların ilk evliliği değil. Gorringe'nin ikinci Leach'in ise üçüncü evliliği. Yaşlı çift haftanın üç günü bara bira içmeye gittiklerini söyledikten sonra çocuk yapmayacaklarının altını çizerek herkesi kahkahaya boğdular. Düğünü izleyenler arasında huzurevi sakinleri ve gelin ile damatın torunlarının torunları da vardı. Düğün telaşından kurtulan çift şimdi balayı hazırlığında.


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
hibe destekler

Sarı Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır