kapat
10.11.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ
limasollu
TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL



GREENCARD

ABD First Lady'sini internette arıyor

Bugüne kadar hiçbir Amerikan başkanının bekar olmadığını bilen Demokrat Parti'nin 2004 seçimlerindeki bekar başkan adayı Dennis Kucinich, kalbinin prensesini www.PoliticsNH.com sitesinde arıyor

2004 seçimlerine hazırlanmakta olan Demokrat Parti'nin Ohio eyaleti adayı Dennis Kucinich, kalbinin prensesini internette arıyor. Amerikan başkanlarının bugüne kadar dul ya da bekar adaylar arasından seçilmediğini hatırlatan yetkililer, bu adımı "Kucinich seçimler öncesi desteğini arttırmaya çalışıyor" şeklinde yorumladı.

DİNAMİK, GÜVENİLİR, BARIŞÇI
New Hampshire eyaletinde geçtiğimiz hafta, Demokrat Parti başkan adayları arasında gerçekleşen ve televizyonda yayınlanan bir tartışma programında 'ideal eş adayını' anlatan Kucinich'e destek, politik bir haber sitesinden geldi. www.PoliticsNH.com Kucinich'in tarifine uygun 'first lady' adaylarının siteye yapacakları başvuruları değerlendirip, başkan adayına vereceğini açıkladı. 57 yaşındaki Kucinich, bakın seçimi kazanması halinde Beyaz Saray'ın yeni Hillary'si olacak müstakbel eşini programda nasıl anlattı "Hayatıma girecek kadının dinamik, sözüne güvenilir olmasını isterim. Eşim benim gibi barışın hüküm sürdüğü, sağlık sorunlarının çözüldüğü, işsizlik sorununun olmadığı bir dünya hayali kurabilmeli..."

BİRLİKTE YEMEĞE ÇIKACAKLAR
Bu tarife uyacak kadınların haber sitelerine başvurularının yine internet kullanıcıları tarafından değerlendirileceğini belirten yetkililer, en uygun eş adayının Kucinich'le birlikte bir akşam yemeğine çıkacağının da altını çiziyor. Haber sitesine başvuracak eş adayları, eğer Kucinich'in kalbini kazanırlarsa ve Kucinich de Başkan seçilirse Beyaz Saray'ın yeni 'First Lady'si unvanını alacak.


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
hibe destekler

Sarı Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır