kapat
04.11.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ
limasollu
TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL



GREENCARD

Yenmeliyiz

Şampiyonlar Ligi'ndeki iddialarını sürdürmek için kazanmak zorunda olduklarını vurgulayan Terim, "En büyük güvencem oyuncuların formu" dedi

Ümit-Volkan yine sakat
Galatasaray, Olympiakos maçı hazırlıklarını dün basına kapalı yaptığı tek idmanla sürdürdü. Sarı-kırmızılılarda yarın oynanacak bu önemli maç öncesi kart cezalısı futbolcu bulunmazken, sakatlıkları süren Ümit Karan ve tedavisine Almanya'da devam edilen Volkan forma giyemeyecekler.

Hakan'da sorun yok
Kulüp doktoru Bülent Bayraktar, Beşiktaş ile oynanan derbi maçta ayak parmağından sakatlanan Hakan Şükür'ün durumunun giderek düzeldiğini belirtti. Hakan'ın tırnak yatağında biriken kanın boşaltıldığını anlatan Bayraktar, ''Hala ağrısı var ama Olympiakos karşısında büyük ihtimalle forma giyecek'' derken, Ümit Karan'ın durumuyla ilgili olarak da, ''Takımla çalışmalara yavaş yavaş başlattık. Olympiakos maçında sahaya çıkması tabii ki mümkün değil'' şeklinde konuştu.

Derbi geride kaldı
Teknik direktör Fatih Terim bugünkü Yunanistan yolculuğu öncesi futbolcularına çeşitli uyarılarda ve tavsiyelerde bulundu. Terim, "Artık derbiyi unutalım. Olympiakos maçı bir yerde Şampiyonlar Ligi'ne devam ya da tamam maçı. Galatasaray hiçbir zaman bu kadar erken pes etmez. Oradan 3 puanla dönmeliyiz. Bizim için tek amaç galibiyet. Sizlerin son haftalardaki formunuzu ve mücadelenizi gördükten sonra galibiyetten hiç şüphem yok" dedi.

Yaşar YALÇIN


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
hibe destekler

Sarı Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır