kapat
04.11.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ
limasollu
TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL



GREENCARD

Meşaleciler gözaltında

Derbi maçta meşale atarak terör yaratan 8 Beşiktaşlı, 4 G.Saraylı tribün lideri, Beşiktaş Asayiş Büro Amirliği tarafından gözaltına alındı

Beşiktaş-G.Saray maçı sırasında olay çıkaran 8'i Beşiktaşlı, 4'ü G.Saraylı toplam 12 amigo, Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alındı. Derbi sırasında stada 50 adet meşale sokan Asya Kartalları isimli Beşiktaş takımı taraftar grubu üyesi 8 kişi ile Ultra Aslan isimli G.Saray taraftar grubu üyesi 4 kişi polisin düzenlediği çalışma sonucu yakalandı.

Maçın ardından İstanbul Emniyet Müdürü Cerrah, olay çıkaranların yakalanması için, Asayiş Şube ekiplerinden oluşan bir komisyon kurulmasını emretti. Komisyon, görüntü kasedi ve 200'den fazla fotoğraf üzerinde yaptığı incelemelerde olay çıkaranların kimliklerini tespit etti. Daha sonra 12 kişi yapılan bir operasyon sonucu yakalandı. Yapılan sorgusunda meşaleleri 100 metrelik bir afişe sararak sabah 10.30'da stada sporcu giriş kapısından soktukları, polisin ise bu kapıda 16.30'dan itibaren arama yaptığı belirtildi. Sorgusu tamamlanan 12 kişi tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Savaş AKIN


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
hibe destekler

Sarı Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır