kapat
04.11.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ
limasollu
TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL



GREENCARD

En değerli Cimcime

Cimcime lakaplı liberomuz Gülden, Kübalılar'ın her smacını çıkardı, maçın en değerli oyuncusu seçildi. 1.68'lik Gülden, turnuvanın da en iyi savunmacısı

25 milyara transfer olmuştu
Avrupa Şampiyonası'nın sürpriz isimlerinden Gülden Kayalar, Dünya Kupası'nda da harikalar yaratmaya devam ediyor. 1.68 boyuyla takımımızın en kısası olan, arkadaşlarının 'Cimcime' lakabıyla çağırdığı Gülden, Küba maçında çıkardığı toplarla "Maçın En Değerli Oyuncusu" ödülünü aldı. 23 yaşındaki liberomuz 3 maçta karşıladığı 54 topla Dünya Kupası'nın en iyi savunmacısı olarak öne çıktı. Sezon başında Şanlıurfa'dan 25 milyar liraya Numune'ye transfer olan Gülden, Avrupa Şampiyonası sonrası Eczacı'nın transfer listesine girmişti.

Sıradaki rakip güçlü Çin
Millilerimiz, Dünya Kupası'ndaki dördüncü maçında yarın yenilgisiz Çin Halk Cumhuriyeti ile karşılaşacak. Filenin Sultanları, Kagoshima'da oynadığı ilk 3 maçın ardından Çin ve Dominik maçlarını oynayacağı Sendai'ye geçti. Formunun zirvesindeki Çin, geçtiğimiz Ağustos'ta Dünya Grand Prix'sini kazanmış, Asya kıtası şampiyonasının finalinde Japonya'yı set vermeden devirmişti.


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
hibe destekler

Sarı Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır