kapat
04.11.2003
YAZARLAR
ATV
EKONOMİ
limasollu
TÜRKİYE
DÜNYA
POLİTİKA
SPOR
MEDYA
SERİ İLANLAR
METEO
TRAFİK
ŞANS&OYUN
ACİL TEL



GREENCARD

Kameraların önünde aşklarını gizlemişler

İspanya Veliaht Prensi Felipe ile ülkenin resmi televizyonu TVE'nin güzel spikeri Letizia Ortiz, kameraların önünde dahi yaşadıkları büyük aşkı belli etmemişler

Avrupa, sonunda bir veliaht prensin eş adayını, yani gelecekteki kraliçesini olaysız, tartışmasız kabullendi. İspanya Veliaht Prensi Felipe'nin evleneceğini açıkladığı TVE televizyonunun başarılı habercilerinden Letizia Ortiz ve Prens Felipe'nin birlikte ilk görüntüleri de dün Avrupa basınına yansıdı. Geçtiğimiz yıl bir haber sırasında tanıştıkları açıklanan çift, 24 Ekim'de çekilen bu televizyon görüntüsünde tokalaşıyor. Geçtiğimiz hafta yapılan ödül töreninde Felipe, henüz aşkını gizlediği gazeteci Ortiz'i tebrik ediyor.

Ülkede gündemin ilk maddesi olan çiftle ilgili görüşleri sorulan halk ise, gelecekteki kraliçelerini onaylıyor. 97 yıl sonra ilk kez Kraliyet Ailesi'ne kendi ülkelerinden gelin seçildiğine dikkat çekilen haberlerde Ortiz'in nişan açıklandıktan sonra nerede olduğunun bilinmediği, düğün törenine kadar koruma altına alınacağı belirtildi. Daha önce 1 yıl evli kalıp boşanmış olmasına rağmen "gelin" Ortiz, dini çevreler tarafından da kabul gördü.

HALK KRALİÇE ADAYINI SEVDİ
Çiftin nişanı 6 Kasım'da yapılacak. Kraliçe'nin 65'inci doğumgününden bir gün önce yapılan bu açıklama, İspanya televizyonları tarafından yayınlar kesilerek verildi. TVE'nin güzel spikeri ve geleceğin kraliçesi Ortiz, halkın da onayını aldı. Prens Felipe'nin daha önce İsveç asıllı Eva Sannum isimli mankenle 4 yıllık bir beraberliği olmuş ancak bu ilişki kilisenin ve halkın tepkisi yüzünden evlilikle sonuçlanamamıştı.


Haberleri gazete sayfası görüntüsünde okumak için
SABAH e-Medya"ya tıklayın

<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
hibe destekler

Sarı Sayfalar
GreenCard
TEMA

Copyright © 2003, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır